Wordpress 3.0 RC1

Обложка

Wordpress 3.0 RC1

А ти хареса ли тази статия?!?

Излезе първата версия, кандидат за стабилна версия на Wordpress 3.0.

Въпреки, че наистина новата версия предлага доста промени и подобрения, аз все още ще се въздържа от промяна на версията на блога си, понеже е възможно някой от добавките който съм добавил или пък темата която ползвам да не са съвместими и да възникнат някой грешки, а и да не забравяне, че са възможни дупки в сигурността.

Доколкото разбрах от темата в която се обявява свободното сваляне на новата версия (Wordpress 3.0. RC1), са направени някой допълнителни промени, подобрения и оправени пропуски:

  • Потребителските менюта са завършени;
  • Multi-site функцията;
  • Администраторският панел е променен малко, така, че да наблегнете основно на съдържанието;
  • Направени са доста промени по кода.

Забележка: Възможно е да не съм превел точно списъка с промените, затова погледнете официалният анонс по темата ( ако се интересувате от повече подробности ).

За съжаление, новата версия за момента е достъпна само на Английски език, но се надявам след като бъде пусната официална стабилна версия 3.0, предполагам ще бъде достъпна и на Български език.

Ако имате желание да пробвате новата версия, ви препоръчвам да го направите преди това на отделен хостинг, което ще ви подсигури от загуба на данни:

Свали Wordpress 3.0 RC1

Ако вече сте изпробвали версията и сте открили бъг който все още не е оправен, може да го догладвате последните начини:

Между другото, аз вече изпробвах версията и наистина съм доста приятно изненадан. Държи се доста стабилно и върви доста по-леко от другите версии, но все пак ще изчакам официална стабилна версия :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове