Услуги които предлагам

Обложка

Услуги които предлагам

А ти хареса ли тази статия?!?

Криза е… парите никога не стигат, а нуждите растат, както би казал един мой познат.

Поради тези причини, пък и защото не веднъж са ме питали „А бе ти що не предлагаш услуги, след като разбираш?„, реших и аз да напиша няколко реда, какво мога и с какво бих ви бил полезен, като създадох нова страница в блога си – Услуги.

Както сами разбирате, въпреки, че човек се занимава с нещо, не е гаранция, че разбира от всички подсфери на това нещо, затова ще помоля всеки който се осмели да ползва услугите които предлагам, да има предвид, че не съм всезнаещ и все можещ, ако става дума за нещо специфично.

Понеже още нямам изградено портфолио, бих могъл да ви кажа с няколко думи с какво съм се занимавал последните няколко години, за да имате някакво понятие, за какво бих ви бил полезен.

През последните години направих:

 • Няколко прости PHP+MySQL скриптчета;
 • Лек ре-дизайн на личният си блог;
 • Създадох няколко Wordpress блога с къстом решения;
 • Оптимизирах си сайтовете, така, че Google да ги заобича малко повече, пък и да се отварят по-бързичко;
 • Занимавах се с инсталирането и настройката на няколко VPS сървъра;
 • Помагах на приятели с инсталирането и настройката на някой PHP платформи;
 • И много други дребни нещица ;) .

Понеже не смятам, че ще забогатея от нещата които предлагам, пък и смятам, че не винаги ще имам времето да ви свърша работа, предлагам и безплатни консултации с които се надявам да ви привлека като бъдещи клиенти или просто да ви вдъхна малко респект. Понеже имам наблюдение, че някой хора злоупотребяват, съм ограничил безплатните консултации, на 30 минути на ден. ;)

Така, че можете да се свържете с мен само сега на мобилният телефон 088ххххххх само срещу 200 лв./мин. ( градски разговор ) , 800 лв. / мин. ( между-градски разговор )  и 2000 лв. / мин. ( международен разговор ). :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

 1. Ей туй, за по-бързичкото отваряне на сайтовете и аз го искам… :(

 2. Мая, само 1 дума ще кажа като жокер – Кеширане

 3. Хамалски услуги София (Хамалин от София)

  Това е много готино, за първи път чувам някой да предлага безплатни консултации. Много фирми в чужбина страхотни услуги безплатно за проба, за да могат хората да им се доверят и в последствие да им станат клиенти. Какво ще рече custom решения?

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове