Стилни дами: 4 приложения на любимите спортни комплекти

Обложка

Стилни дами: 4 приложения на любимите спортни комплекти

А ти хареса ли тази статия?!?

Съвременните дами издигат в култ не само стила си, но и комфорта на облеклото – ето за тази златна формула сме мечтали винаги

Всяка дама обожава да изглежда като принцеса, но в ежедневието най-голяма потребност има да се чувства елегантна в комбинация с удобството.

Съвременните дизайнери успяха да съчетаят мечтите на жените и откриха златната формула. Ако все още не сте намерили място за нея в гардероба си, не пропускайте да се възползвате максимално от предимствата й.

Моден съвет от VS Fashion – модели дамски спортни комплекти и тяхното незаменимо приложение всеки ден:

Закачливи и красиви вкъщи

Със сигурност не сте забравили, че у дома също трябва да се чувствате приятно, както и да изтъквате женствеността си.

Докато сте в уюта на кътчето си за релакс, далеч от външния свят, заслужавате да се насладите на свобода на движенията, да се отпуснете на дивана в компанията на близките си и чаша питие. Разбира се, ако сте заложили на актуален спортен екип, може бързо да отскочите до магазина при необходимост да закупите липсващ продукт.

Разходка в парка

Домашните любимци имат изисквания и тяхната разходка следва своя ежедневен ритъм. В тези моменти няма нищо по-удобно от това да облечете готин спортен комплект, с който ще се чувствате изключително свежо и ще посрещнете новия ден с усмивка.

Всяка разходка сред природата и с приятели позволява същия дрескод, даже и да нямате куче за извеждане. Даже е задължително да заложите на такъв, за да разчупите оковите на обичайния си аутфит, който малко или повече е по-строг заради работните ви ангажименти.

Иконата във фитнеса

Докато другите се появяват във фитнеса със скучен анцуг, вие може да демонстрирате прелестите си с къс топ и широко долнище. До салона може да прикриете главата си с качулката на ефектна горница с разголен гръб, притичвайки, за да изразходите допълнителни калории.

Да се отличите, избирайки модел според индивидуалните си предпочитания, показва характер. А когато го съчетаете с доза очарование и женско оръжие, ефектът е гарантиран.

Следобедно кафе в лежерна обстановка

Имате уговорка за кафе – след края на работния ден или през уикенда? Няма нищо по-хубаво от това да осъществите дежурната си сбирка с приятелки, както и да се преобразите с подходящ екип от блуза и спортен панталон.

Разнообразието от кройки и палитрата от цветове ви гарантира страхотен избор, както за лятото, така и за по-студените дни от годината.

Младежкият вид е постижим, а възрастта е просто цифра, но това вече го знаете.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове