До къде успява да достигне Bet365

Обложка

До къде успява да достигне Bet365

А ти хареса ли тази статия?!?

Вероятно за една част от вас днешната статия ще представлява истински интерес, докато за други тя съвсем няма да е толкова интригуваща и вълнуваща. Нека все пак да не забравяме, че хората сме напълно различни едни от други и се вълнуваме от коренно различни неща.

Ако ли обаче все пак проявявате дори и минимален интерес към хазартните игри, то вярваме, че благодарение на изписаните по-долу в редовете факти, отнасящи се за историята на Bet365, ще успеете да задоволите до голяма степен вашето любопитство.

Ако ли обаче не успеем да задоволим вашето любопитство, то нашето предложение е да посетите 5Bet.eu, където ще попаднете на не малко съвети, свързани с това как да играете, колко време е необходимо да си отделите за направата на регистрация, по какъв начин следва да направите самия залог и всяка една подробност, която е наистина важна за вас, така че в най – скоро време да успеете да сбъднете една от мечтите си, а именно да си набавите нужната доза адреналин и емоции.

През какво преминава Bet365, преди да стане толкова известна

Убедени сме, че малко от вас са наясно, но същинската история на компанията стартира неотдавна. Тя бележи своето начало през 2000 – та година. Това обаче съвсем не значи, че липсва каквато й да е било предистория. Точно тук е моментът да споменем, че през 1974 година бащата на младата и свръх амбициозна мениджърка Денис Коутс, Питър Коутс се превръща в един от най-влиятелните собственици на верига пунктове, чиято основна дейност е била свързана със залагания.

След като дъщеря му се дипломира, той е твърдо убеден, че иска именно тя да поеме половината от управлението на семейния бизнес. Той има изключително високи очаквания от наследницата си и не след дълго се убеждава, че не са били напразни. Според Коутс, благодарение на позицията, която заема тя, то много скоро ще може да изгради изключително правилен подход на управление и сблъсквайки се с редица трудности, скоро ще се научи да ги преодолява.

Решава да постави началото на компанията в една от онези сглобяеми сгради, като това се случва през 2000 – та година. Самата дейност стартира една година по-късно през месец март. Младата Денис е убедена в собствените си възможности и смята, че тази висока топка е именно онова, от което се нуждае. Тя е в готовност да положи всевъзможни усилия, така че да оправдае очакванията на своя баща.

Защо компанията процъфтява за отрицателно кратко време

За разлика от множеството пунктове за залагания, то Bet365 решава да отвори вратите на няколко физически обекта, където хората съвсем спокойно имат възможност да залагат. Разбира се, както и сами можете да предположите, това е било истински феномен, тъй като нито една фирма до него момент не се е замисляла върху това. Сигурни сме, че в последствие конкурентните на Bet365 съжаляват не малко за взетите решения.

Едно от свръх постиженията на компанията е, че през 2004 – та година тя може да се похвали с над 14 милиона клиенти, които се намират в 200 държави. Всеки един от клиентите има възможността да залага с 28 различни валути, което също се явява едно от съществените предимства на bet365.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator