Betfair – любопитни факти

Обложка

Betfair – любопитни факти

А ти хареса ли тази статия?!?

Betfair е онази платформа за онлайн залагания, за която всеки от нас е чувал. Няма абсолютно никакво значение дали сте хазартен тип човек или не, то един, единствен прочит на историята на букмейкъра ви е напълно достатъчен, за да провокира желанието ви да се сблъскате отблизо с правилата и условията, които са пряко свързани с платформата за онлайн залагания. Преди да продължим напред, ще вмъкнем, че в редовете по-долу сме подготвили за вас изключително пикантна информация, която сме сигурни, че ще ви държи в напрежение до последната минута.

Инвестирахме не малка част от времето си, в което да проучим всяка една от стъпките, през които преминава букмейкъра, така че до вас да достигат единствено достоверни данни, на които да можете да гласувате пълно доверие. Ще споделим за историята на един от предприемачите и това как протича животът му, преди самото създаване на фирмата, както и ще преминем плавно към кулминационния момент, за който сте в очакване.

Разбира се, ако смятате, че в текста не откривате отговори на задаваните от вас въпроси, то предложението ни е да посетите онлайн платформата 5Bet.eu, където със сигурност ще попаднете на изключително ценна и полезна информация. Отделно от това имате възможността да получите страхотни съвети, свързани с това как да се регистрирате, по какъв начин да депозирате парите си, както и какво трябва да знаете за самите залагания.

От къде стартира историята на букмейкъра Betfair

Британецът Андрю Блек от край време е вярвал в идеята си, че един ден ще се превърне в законен собственик на платформа за онлайн залагания. В епицентъра на неговия стремеж се кореняла идеята да създаде нещо наистина грандиозно и непознато за хората по онова време. Той е искал да постави основите на компания, позволяваща на играчите сами да определят правилата и условията на своите залагания, така че да се чувстват абсолютно свободно и лишени от каквито й да е било задръжки.

Както и сами можете да предположите, реализирането на една подобна идея съвсем не е лесна задача и за да се случи това се изисквало не само остър ум, но и твърде много финанси, които следва да бъдат инвестирани във всяка една от стъпките, водещи право към успеха.

Още, докато е изтъкавал своята идея и обмислял стъпка по стъпка, то той се е заел с трудоемката задача да създаде софтуер, благодарение на който да си изкарва някой и друг допълнителен лев. На малко по-късен етап се среща със Едуард Врай, в лицето на който открива свой верен приятел, съмишленик и съдружник. Двамата решават да създадат компанията и това се случва през 2000 – та година.

В началото са им липсвали достатъчно средства, но успяват да намерят начин, благодарение на който да си ги набавят и така превръщат Betfair в една от най-могъщите компании за всички времена.

Малко по-късно, през 2009 – та година се появява предаване на живо, което ясно показва, че младите и успешни предприемачи се изкачват все по-близо към върха.

Надяваме се статията да ви е била полезна и да сме съумели да отговорим на една не малка част от въпросите, които в продължение на дълго време сте си задавали.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator