Най-красивите футболни екипи в Мондиал 2014

Обложка

Най-красивите футболни екипи в Мондиал 2014

А ти хареса ли тази статия?!?

Помните ли поговорката „по-дрехите посрещат по ума изпращат”? Спокойно за отминалото Световно първенство по футбол в Бразилия, поговорката може да бъде перифразирана на „по футболните екипи посрещат, по резултата изпращат”. Кои са най-големите печеливши и губещи в надпреварата за „стил на футболните екипи”?

Камерун

Има ли някой който не е харесал футболните екипи на Камерун? Екзотични, диви и страхотни. Доминиращият зелен цвят е изпъстрен с пещерни рисунки и многобройни детайли, в които буквално можеш да се загубиш. Ефектът се подсилва и от присъстващата фигура на лъв и гръмкият лозунг „Les lions indomptables” (прев. от френски език „Несломимите лъвове”). Технологията на Puma, Dry Cell осигурява сухота и комфорт.

Русия

Преобладаващ тъмно червен цвят „разкъсван” от златните ивици на Adidas. Руските футболни екипи са красиви и семпли. На гърба е отпечатано известното послание на Юрий Гагарин: „Поехали“ (прев. от руски език „Нека да отидем”). Екипът е с ClimaCool® технология, осигуряваща максимално удобство.

Бразилия

Чрез някои малки, но позитивни промени в дизайна, от Nike продължиха традицията футболните екипи на Бразилия да са сред най-красивите на световното първенство. Изглежда, че семплият дизайн комбиниращ жълто и зелено който заобичаха футболните фенове по цял свят е неостаряващ. От Nike използват Dri-Fit технология при екипа, с цел да осигурят на футболистите максимално удобство по време на игра.

Германия

Футболните екипи на националния отбор на Германия винаги са отговаряли на най-високи стандарти. Доминиращото бяло, червени и черни цветове и този път донесоха късмет на отбора. Червеният нагръдник присъстващ на екипите тази година без съмнение придаде шампионска визия. Посланието „Die Nationalmannschaft“ (прев. от немски език „Националният ни отбор) е отпечатан на гърба под яката. Проветривият ClimaCool® осигурява на футболистите сухота и прохладност.

Швейцария

Много красив футболен екип в червено и бяло. Герба на Швейцария присъства на гърдите, а на гърба присъства френското „Suisse”. Изработен от Puma с технологията Dry Cell.

Гана

Футболните екипи на Гана разчупват традиционното. Колоритните фланелки разполагат с технологията DryCell PUMA – иновация отвеждаща влагата далеч от кожата. Цветните мотиви по ръкавите и деколтето отдават почит на богатата култура на Гана и изпъкват още повече на преобладаващия бял цвят.Втъкнатото измежду цветните шарки послание „Black stars” е мотивация за тима.

Източник: Футболни екипи Тенев спорт http://www.tenevsport.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове