Хубави детски дрехи и играчки в малките градове.

А ти хареса ли тази статия?!?

Откакто се роди Даяна ( дъщеря ми ) все по-често се случва да се нуждаем от някой неща, които се оказва, че трудно се намират в малък град като Елхово, а до колкото разбрах в някой още по-малки градове е още по-трудно да се намерят хубави и качествени детски дрехи и играчки, особено що се отнася до бебешките аксесоари.

Добрата новина в случая е, че намирането на детски дрехи, играчки или аксесоари необходими за отглеждането на едно малко дете с помощта на Интернет. В случая лошата новина е, че все още са малко онлайн магазините, които предлагат наистина качествени детски дрешки или играчки, а и го няма толкова елемента на консултация с реален продавач консултант.

Спомням си в първият месец как буквално всеки ден ходихме до детските магазини да купуваме разни необходими неща и се оказа, че едно от най-трудните задачи е да избереш най-подходящото за своето дете. В много от случаите нямаше точно това което търсихме и се налагаше продавач-консултантите да ни предлагат някакви алтернативи на даденият продукт, което в някой отношения не е много добре.

За щастие, тук на помощ дойдоха интернет магазините, които предоставят доста предимства, спрямо магазините:

 • Голям избор от артикули;
 • Много по-ниски цени на дрешките или играчките;
 • Подробна информация за продукта;
 • Доставят ми го до вратата, най-често в рамките на 1 работен ден;
 • Имаш време да разгледаш и избереш на спокойствие, без да гледаш намусената физиономия на продавач-консултанта;
 • Можеш да направиш запитване за повече информация за даден продукт, като в повечето случаи, ще получиш наистина подробна информация и най-вече ще е нещо повече от „Ами това е боди за новородени“.

Поради тези причини, ние избрахме да пазарим на своето дете, дрехи и играчки онлайн и смея да твърдя, че ни е доста по-удобно и почти винаги намираме това което желаем и то на значително по-ниски цени от предлаганите в магазина.

Вие имате ли опит с покупката на детски стоки онлайн? Ако можете да дадете малко насоки, как намирате добрите онлайн магазини за детски стоки и по-специално ме интересува за детски дрехи?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

13 Коментара

 1. Детективски услуги (Петър Борисов)

  Имам опит с купуването на детски дрешки. Най-общо може да се обобщи с взимането на дрешките на каката – дъщерята на брата на жена ми :) Системата работи безотказно и предполагам без да изненада никой, доста евтино :)

 2. Досега дрехи онлайн не съм купувал на детето си, но бебешката количка, триколката и няколко други играчки купих по този начин. Доста сполучливи се получиха. Като цяло пазаруването на детето онлайн, а не само за него спестява доста време, само трябва да се внимава откъде се пазарува, че мошеници с лопата да ги ринеш.

 3. Детски (Деян)

  Да, затова аз преди да си купя нещо от някой сайт проверявам с Google дали има някакви оплаквания. А като ги купувате тия детски стоки куриера дава ли ви да погледнете стоката преди да платите?

 4. Може да разлгедате този. Цените са нормални а има интересни неща.

 5. Блог за детски колички (Андрей Димитров)

  Все още нямам деца, но определено бих заложил на пазаруването онлайн. Възможностите, които предлагат онлайн магазините са много. А в магазините много често има некачествени китайски стоки.

 6. Наскоро ми се роди дъщеричка и заложих на този онлайн магазин за детски стоки.

 7. детски магазин (Лидия Иванова)

  Определено и аз съм за пазаруването онлайн имате много по голям избор,цените са по-добри ,а и не се сблъсквате с намръщени продавачки на които все клиентите са им виновни

 8. детски магазин (Лидия Иванова)

  От 5 години пазарувам детски стоки от интернет магазини,но аз съм мнителна и винаги проучвам магазините от които пазарувам

 9. детски дрехи (Антония)

  Избирайте детски дрехи само от онлайн магазини, които се легитимират с фирма и седалище за да сте сигурни, че Вашите права на потребители, ще бъдат защитени!

  Вашата поръчка ВИНАГИ трябва да бъде придружена от ФАКТУРА и касов бон!

  Винаги подавайте сигнали за нарушения, защото ощетявайки хазната ощетяваме себе си.

  Ако искаме да живеем като Европейци трябва и да разсъждаваме като такива!

 10. Най-хитро е да отидеш да разгледаш в магазина артикула, който желаеш – да пипнеш, да прецениш материя, големина и т.н. – и после да сравниш с цените в бебешките онлайн магазини.

  Често онлайн е по-евтино, а така си и спокоен, че все пак си видял продукта предварително.

 11. Винаги поръчвам само от сигурни сайтове, които са ми препоръчани от близки или съм направила някакво проучване за мнения преди да поръчам.

 12. Дървени играчки (Дървени играчки)

  Имам супер сладка братовчедка на три – направо като ме погледне се разтапям – как да не й подаря играчка всеки път като й гостувам? :) Разбира се, имам своите предпочитани места за пазаруване, както онлайн, така и офлайн.

 13. Играчки (Domsis)

  Можете да откриете разнообразие от детски играчки в нашия онлайн магазин – https://domsis.bg/

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове