Забавни играчки с музикална функция, подходящи за 4-годишните деца

Обложка

Забавни играчки с музикална функция, подходящи за 4-годишните деца

А ти хареса ли тази статия?!?

Мобилни телефони със звук и светлина

Всяко дете иска да има собствен телефон на 4-годишна възраст.

Такива телефони се отличават с реалистичен дизайн и интересен набор от функции – повторение на думи, запис, песни, възможност за учене на букви и цифри. Дете определено няма да се отегчи от подобна играчка.

Музикални кутии

Потъвайки в спомени от нашето детство, виждаме музикална кутия, вътре в която една изящна балерина танцува омайно. Такива играчки все още съществуват, но сега са още по-интересни и оригинални. Някои от тях съдържат и място за съхранение на детски съкровища.

Комплекти музикални инструменти

Най-популярните играчки са ксилофонът или пианото. Сега те са допълнени с различни бутони, регулатори на силата на звука, лостове, което е особено интересно за четиригодишните деца.

Музикална книга с приказки

В такива книги за всяка приказка има бутон, чрез активиране на който започва историята. Децата с удоволствие слушат приказки по всяко време на денонощието. Сега няма нужда да гледате с нетърпение вечерта, когато майка ви разказва интересна история преди лягане. Има и познавателни музикални книги, които учат децата на различни теми, свързани със света, който ги заобикаля – животни, природа, транспорт, храна и други. Всяко щракване върху обект, който представлява интерес, е придружено от интересна история за нея. Прекрасен вариант за образователна играчка.

Микрофон караоке

Няколко добре познати мелодии са записани в паметта на играчката, на която детето пее с удоволствие. Цената на микрофона варира спрямо броя на. Играчката развива музикалните заложби, подготвя детето да може без притеснения да говори публично и да не се страхува от това. Микрофоните за деца обикновено са ярко украсени и много комфортни за употреба.

Разбира се, съществуват и други подходящи детски играчки, които са не само красиви, но и полезни за децата от гледна точка на тяхното развитие. Необходимо е просто да разгледате и да изберете от богатия асортимент.

Източник: https://aliexbg.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. For You (Елена)

    Благодаря за споделената статия. Съшо така много подходящи са и музикалните дървени играчки, които развиват креативността. Например дървени дайрета, хармоники, барабани и ксилофони.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове