Забавни играчки с музикална функция, подходящи за 4-годишните деца

Обложка

Забавни играчки с музикална функция, подходящи за 4-годишните деца

А ти хареса ли тази статия?!?

Мобилни телефони със звук и светлина

Всяко дете иска да има собствен телефон на 4-годишна възраст.

Такива телефони се отличават с реалистичен дизайн и интересен набор от функции – повторение на думи, запис, песни, възможност за учене на букви и цифри. Дете определено няма да се отегчи от подобна играчка.

Музикални кутии

Потъвайки в спомени от нашето детство, виждаме музикална кутия, вътре в която една изящна балерина танцува омайно. Такива играчки все още съществуват, но сега са още по-интересни и оригинални. Някои от тях съдържат и място за съхранение на детски съкровища.

Комплекти музикални инструменти

Най-популярните играчки са ксилофонът или пианото. Сега те са допълнени с различни бутони, регулатори на силата на звука, лостове, което е особено интересно за четиригодишните деца.

Музикална книга с приказки

В такива книги за всяка приказка има бутон, чрез активиране на който започва историята. Децата с удоволствие слушат приказки по всяко време на денонощието. Сега няма нужда да гледате с нетърпение вечерта, когато майка ви разказва интересна история преди лягане. Има и познавателни музикални книги, които учат децата на различни теми, свързани със света, който ги заобикаля – животни, природа, транспорт, храна и други. Всяко щракване върху обект, който представлява интерес, е придружено от интересна история за нея. Прекрасен вариант за образователна играчка.

Микрофон караоке

Няколко добре познати мелодии са записани в паметта на играчката, на която детето пее с удоволствие. Цената на микрофона варира спрямо броя на. Играчката развива музикалните заложби, подготвя детето да може без притеснения да говори публично и да не се страхува от това. Микрофоните за деца обикновено са ярко украсени и много комфортни за употреба.

Разбира се, съществуват и други подходящи детски играчки, които са не само красиви, но и полезни за децата от гледна точка на тяхното развитие. Необходимо е просто да разгледате и да изберете от богатия асортимент.

Източник: https://aliexbg.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. For You (Елена)

    Благодаря за споделената статия. Съшо така много подходящи са и музикалните дървени играчки, които развиват креативността. Например дървени дайрета, хармоники, барабани и ксилофони.

  2. Можете да откриете музикални играчки за деца на https://domsis.bg/muzikalni-igrachki/

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове