Играчки, подходящи за деца от 5 до 7 години

Обложка

Играчки, подходящи за деца от 5 до 7 години

А ти хареса ли тази статия?!?

За тази възрастова категория има изобилие от подходящи детски играчки. Те ще донесат на малките палавници не само много приятни емоции и весели мигове, но и ще им помогнат в общуването със своите връстници, както и да открият своето място в света.

Някои от по-сложните игри са придружени със схеми, карти, скици и т.н. Това е от съществено значение, защото помага на децата да се научат да следват указанията, а не емоциите си. Не е достатъчно да искате да участвате и да спечелите играта – необходимо е да се имат предвид нейните закони, защото в обратния случай изходът ще бъде неблагоприятен.

За по-доброто развитие на децата между 5 и 7 години можете да заложите на следните игри:

Комплекти за рисуване

Ако преди сте се страхували да давате на децата си и те са създавали своите шедьоври само с химикали и моливи, сега можете спокойно да го направите. Изберете акварели или маслени бои, може също и пастели. Те отлично стимулират развитието на фината моторика и въображението на малчуганите, подготвяйки ги за училище.

Комплекти за бродиране

Не само момичетата обичат да бродират, но дори и някои момчета. Купете на вашето дете комплект за бродерия с цветни тъкани или мъниста. Изборът е огромен и обикновено всяка такава творческа игра идва с пълен набор от необходимите аксесоари като обръчи, скици, тъкани, конци, мъниста, панделки – всичко е включено в комплекта. Тоест, не е нужно да купувате нищо друго. Освен това всеки комплект съдържа подробни и разбираеми инструкции за детето и то лесно може да се справи с конкретната задача без помощ от родителите си или други възрастни.

Инструменти

Детски играчки инструменти могат да бъдат закупени както отделно, така и в комплекти. Децата много харесват този вид дейност. Тя им помага да усъвършенстват уменията си и да могат да асистират на татко, когато започне да ремонтира нещо, а също така и развиват умения, които ще бъдат от голяма полза в бъдеще.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Стойностна статия!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове