Играчки, подходящи за деца от 5 до 7 години

Обложка

Играчки, подходящи за деца от 5 до 7 години

А ти хареса ли тази статия?!?

За тази възрастова категория има изобилие от подходящи детски играчки. Те ще донесат на малките палавници не само много приятни емоции и весели мигове, но и ще им помогнат в общуването със своите връстници, както и да открият своето място в света.

Някои от по-сложните игри са придружени със схеми, карти, скици и т.н. Това е от съществено значение, защото помага на децата да се научат да следват указанията, а не емоциите си. Не е достатъчно да искате да участвате и да спечелите играта – необходимо е да се имат предвид нейните закони, защото в обратния случай изходът ще бъде неблагоприятен.

За по-доброто развитие на децата между 5 и 7 години можете да заложите на следните игри:

Комплекти за рисуване

Ако преди сте се страхували да давате на децата си и те са създавали своите шедьоври само с химикали и моливи, сега можете спокойно да го направите. Изберете акварели или маслени бои, може също и пастели. Те отлично стимулират развитието на фината моторика и въображението на малчуганите, подготвяйки ги за училище.

Комплекти за бродиране

Не само момичетата обичат да бродират, но дори и някои момчета. Купете на вашето дете комплект за бродерия с цветни тъкани или мъниста. Изборът е огромен и обикновено всяка такава творческа игра идва с пълен набор от необходимите аксесоари като обръчи, скици, тъкани, конци, мъниста, панделки – всичко е включено в комплекта. Тоест, не е нужно да купувате нищо друго. Освен това всеки комплект съдържа подробни и разбираеми инструкции за детето и то лесно може да се справи с конкретната задача без помощ от родителите си или други възрастни.

Инструменти

Детски играчки инструменти могат да бъдат закупени както отделно, така и в комплекти. Децата много харесват този вид дейност. Тя им помага да усъвършенстват уменията си и да могат да асистират на татко, когато започне да ремонтира нещо, а също така и развиват умения, които ще бъдат от голяма полза в бъдеще.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

  1. Стойностна статия!

  2. Има едни комплекти за рисуване с вода, които като се напълни резервоара на четката и се намокри книжката в нея – се изпълва с цвят, а пък като изсъхне – изчезва и така може да се употребява много пъти…

  3. Има ги тук https://detskiigrachki.com/

  4. Полезна статия!

  5. Страхотна статия, може да разгледате и тук https://domsis.bg/

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове