Новият матрак подобрява живота

Обложка

Новият матрак подобрява живота

А ти хареса ли тази статия?!?

Има много трикове за това как да подобрим живота си. Някои от тях изискват постоянство и усилия, други късмет, трети помощ. Но животът ни става по-жизнерадостен от малките неща. Как може нещо толкова незначително като нов матрак да внесе свежест и настроение?

По-отпочинали

Някои фирми за производство на матраци като матраци Симеонов доставят безплатно в цяла България. Лесно е да поръчаш, а след това само да изчакаш доставката. След години спане на един матрак тялото привиква към него и към всичките му недостатъци – независимо дали е продънен, на бабуни или със скърцащи пружини.

Истинска изненада, награда и удоволствие е за тялото да се отпусне на новия матрак. В резултат на това тялото произвежда повече серотонин и някак си всичко става „по-розово” от хормона на щастието. А това да се събуди наистина отпочинал, прави всеки по-работоспособен, щастлив, изпълнен с енергия и настроение.

Любовта обича новият матрак

Да – така е. Ако си от хората запратили ласките с половинката някъде за напред в месеца, то новият матрак ще премахне ограниченията. Просто защото трябва да се изпробва ли? Защото е по-удобен ли? Защото внася разнообразие ли? Новият матрак е мощен  афродизиак просто защото на него всичко е по-различно от усещанията, с които е привикнало тялото ти.

Новите матраци се правят по европейски стандарт и трябва да отговарят на определени критерии на ортопедичност. Тези критерии благоприятстват баланса и твърдостта съчетана с мекота, които пък са добре дошли за експериментиране на нови любовни пози.

Новият матрак често е такава радост за притежателя си, че нищо чудно първите дни все към него да те влекат желанията ти и нека бъдем честни, колкото повече време двама души прекарват в леглото, толкова по близки, страстни и незаменими моменти ще имат. Сигурен съм, че това е научен факт.

По-здрави

Много от новите технологии за производство на матраци целят те да ни правят по здрави. Някои притежават анти-акарни и анти-микробни свойства, други пък са предназначени да облекчат дългогодишните болки във врата, кръста и гърба, трети имат специално проветрение правещо съня на хората не обичащи да спят на топло по-комфортен.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове