Еднолицев или двулицев матрак: Какво да изберем за спалнята?

Обложка

Еднолицев или двулицев матрак: Какво да изберем за спалнята?

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато настъпи моментът за подмяна на обзавеждането, винаги се опитваме да претеглим качеството срещу средствата, които сме готови да отделим. Относно матраците, пестеливостта не е удачна опция и все пак има начин да се оборудваме удобно едновременно с пестенето на средства.

Еднолицев матрак Нани

Двулицевите матраци са удачен вариант за легла снабдени с подматрачни рамки. Те предлагат комфорт по време на различните сезони и са значително издръжливи на износване. В случай обаче, че сте решили да се лишите от услугите на подматрачна рамка, еднолицевият матрак е вашето решение.

Той не може да се обръща в зависимост от предпочитания ви, но предлага изключителна стабилност и не по-малко удобство. Подходящ е и за спални с повдигащи се механизми. Ако заложите на матрак с пружини, това ще осигури още по-добро поддържане на отделните части на тялото. Всяка една пружина е позиционирана самостоятелно, като не зависи от останалите. Именно на този иновативен модел дължим несравнимото усещане при почивка, което предлага изключително търсената марка на пазара.

Качествено покритие

Калъфът, с който производителите са решили да завършат стилната композиция, може да бъде съставен от кухи силиконови влакна, от памучно антибактериално покритие или друг качествен текстил, който допълва цялостното удобство и мекота.

Без болки на сутринта

Високата плътност на съставките осигурява оптимална твърдост, което е важно за поддържането на гръбнака и осигуряване на пълноценен сън. И при еднолицевите модели може да намерите ортопедични варианти. Дори и да нямате каквито и да било физически оплаквания, този тип матрак ще възпрепятства появата на болки в гърба.

Твърдостта е подходяща дори за детските легла, които трябва да се грижат за правилното развитие на подрастващия организъм. Матракът е с вградена рамка, която в известна степен допълва височината и го прави изключително комфортен. Качеството на материалите, от които се изработват този вид матраци, не е по-ниско. И тук се предлагат така нужните антибактериални свойства.

Подматрачните рамки често пъти са вградени, като това не накърнява външния естетически вид. Вътрешните слоеве са дишащи, което позволява свободната циркулация на въздух, не по-зле от двулицевите зима-лято. Същевременно високата устойчивост на деформации ще ви осигури дълготраен комфорт.

Не на последно място, тук ще изтъкнем цената като поредното предимство. От една страна матраците не са лишени от търсеното качество, от друга, еднолицевите варианти почти винаги бият по цена двулицевите. Периодичните промоции ви позволяват да се възползвате от мечтания комфорт, като застрашителното стопяване на заплатата вече не представлява такъв риск.

Посетете онлайн магазина на Матраци MS заради богатото разнообразие от марки и модели, превърнете спалнята си в оазис на спокойствие и релакс.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове