Френско Легло предимства

Обложка

Френско Легло предимства

А ти хареса ли тази статия?!?

Най основната мебел в спалнята е леглото. То е свързано и е източник на нашата почивка и начинът по който ще се чувстваме на следващия ден. Заради това избора  му е важен за  здравето ни и това на нашето семейство. Разнообразието им предлагано на пазара е голямо и можем да намерим точно това, от което имаме нужда.

Сега ще акцентираме върху определен тип такова, което се е наложило като едно от най-удобните и предпочитаните от клиентите. Именно това е френски легла. Базовият модел е изработен от твърда основа, която обикновено се изгражда от иглолистна дървесина. Тя предпочитана заради здравината и дългия експлоатационен период. Дървената част е облечена със силиконова вата и качествен памучен плат или сатен(в зависимост от модела ). Масивната конструкция и правилната му форма го правят много устойчиво на натоварване и издръжливо. Обикновено височината на основата е около 26-30 см . Вариантите с монтирани крачета предвиждат и такива с колелца. Така се улеснява преместването при необходимост, тъй като самата долна носеща част е доста масивна и тежка. Горната му част  се състои от двулицев матрак. Само по себе си това не е нещо което е  по-различно от останалите типове легла. Отличава се от стандартните по това, че малко по-високо. Доста по-стабилно заради цялостната конструкция. Има варианти, които са поставени на ниски метални крачета. Други пък са непосредствено поставени направо на пода. Като цяло за да осигури достатъчна надеждност френското леглото е тапицирано.Има също видове, в които например плата е заменен с висококачествена екокожа. Таблата към него е облечена със същият материал, който е използван и за останалите части на тази мебел. Действително цялостната му визия е създадена да радва окото. То не само изглежда красиво и удобно, но и действително е такова.

Дизайна му е с аристократични нюанси. Поради този факт и много хотелиери го предпочитат като вид, който да придава стил и изисканост на помещенията. Тези легла са много подходящи също за къщи за гости , вили, както са и добро решение за Вашият дом. Те осигуряват необходимото за да направят съня здрав, почивката пълноценна, без да усещате напрежение и дискомфорт.

Като екстра към модела френско легло някои производители предлагат и такива с механизъм. По този начин, когато е предназначено за домашни условия има и организирано място за съхранение на багаж. Изработват се по размер стандарт, също така и по размер по желание на клиента. Удобството при тези видове  е правилната им форма и възможността им от две единични да става голяма спалня. Това е още една от причините заради които се купува често за хотелски комплекси.

Другият момент, заради който това легло е предпочитано е двулицевият матрак. Той е доста функционален и предпочитан вариант. Съчетава се перфектно с конструкцията и придава елегантност и комфорт при употреба. Френското легло е вариант, който все повече клиенти избират, когато търсят подходящото легло.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. врати (Калоян Петров)

    Ако френското легло предразполагаше към френска любов, веднага си купувах :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове