Какво пак му стана на Google?!

Обложка

Какво пак му стана на Google?!

А ти хареса ли тази статия?!?

Не се шашкайте, този път проблема е май само при мен, понеже досега не съм срещнал някой друг да се е оплакал.

Обикновено сайтовете които пускам се индексират в Google, буквално за 2-3 часа, но този път нещо се затрудниха нещата и се наложи да помоля мой познат, да удари едно рамо и да добави един линк към блога, докато ботовете ме открият и индексират.

Хубавата новина:

  • След като добави блога ми в неговият, сайта ми след няколко часа вече беше индексиран.

Лошата:

  • Странно защо, но ми индексира съдържание, което е от самото стартиране на блога ( тоест преди 2 дни ), което ме навява на мисълта, че ботовете обхождат и качват информацията на някой си сървър и след време се споделя с основният, но това естествено е само предположение.

Ето и доказателството:

coffebreak

Та на въпроса, някой видял ли е подобен симптом и при него?! Да има понятие откога е така, понеже преди няколко месеца, определено го нямаше този проблем ;)

Ще съм ви благодарен за коментар по темата… :P

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. При мен на сайта от коментара ми приема новия дескрипшън за няколко часа, но на един негов поддомейн неще вече 2 седмици. Поддомейна е само една страничка и почти не се пипа, може и затова да е забравил за него

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове