Новият дизайн на Google+ sux :)

А ти хареса ли тази статия?!?

Не съм от най-върлите фенове на социалните мрежи, но признавам, че понякога са безспорен лидер сред източниците на достоверна информация, а и там наистина можеш да видиш „Всички гледни точки“ на своите приятели.

Честно казано от всички социални мрежи най-много ми харесваше именно Google+, но опита на Google да разчупят стереотипа на поднасяне на информация хич не ме кефи.

В момента са обновили доста дизайна… едни шарении, едни местения.. а бе голямо чудо, но това което най-много ме отблъсква в момента да ползвам мрежата е този дизайн на шарнатите сайтове/кратки постове, който изключително много наподобява Pinterest.

Наречете ме консервативен, но определено предишният вариант беше значително по-добър и силно се надявам това нововъведение да решат да го изрежат в най-скоро време.

В момента чрез този метод на поднасяне на информация, лично аз много трудно се ориентирам кое е ново и кое не. Вероятно причината е, че нямам навика да чета от кога е дадена информация, но все пак смятам, че от Google след като искат от нас уебмастърите да се съобразяваме с потребителите, да помислят и те как си правят дизайна, така, че да го одобрим именно ние – техните потребители.

Е съжалявам за краткият и не особено смислен пост, но беше малко импулсивно решение да драсна няколко реда с мнението ми за тази нова придобивка, която ни изсипаха от Google :)

Бих се радвал да кажете и вашето мнение. Одобрявате или не нововъведенията от преди няколко дни?!?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Tedbg (Kiril)

    Ами ,честно казано нямам особено голям поглед върху нещата, но на мен в момента ми прилича на някакъв хибрид между – Facebook, Twitter, Pinterest. Но определено мисля, че като изключим шаренията предоставяната информация и интерфейс е по-удобен за употреба и повече от преди подканва хората да пишат и да споделят. Честно казано за мен лично е и по интуитивен от преди, и се борави по лесно.

  2. На мен лично не ми допада. Стана много претрупано. Повече си харесвах стария интерфейс.

  3. Добромира (Добромира)

    И на мен не ми харесва никак. Дори ми се струва, че структурата е много тежка, зарежда бавно и ми зацепва компютъра.

  4. Celebs (Мирослав)

    На мен ми се налага да го използвам ежедневно и като се почне едно сърфиране по страниците и менютата… И всичко това за едно просто споделяне на линк, губя 1 минута. Нещо което примерно в Лицеватакнига става за 4-5 секунди. Това е цената за да бъдат тотално различни от Facebook :D

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове