Благодаря ICN.bg

Обложка

Благодаря ICN.bg

А ти хареса ли тази статия?!?

Спомняте ли си, че онзи ден писах за играта на ICN.bg? Както споменах, намерих така умело скритото „яйце“ и съответно спечелих награда, която днес получих и много и се радвам ;)

Наградата, всъщност са две много симпатични награди:

 • Една страхотна тениска, която ще нося с голямо удоволствие;
 • Великолепна Frendly Geeks чаша.

Ето и как всъщност изглеждат наградите (извинявам се, ако някой все още не си е получил наградата и му разваля изненадата, но просто много им се кефя и ми се иска да споделя щастието ). ;)

Още веднъж благодаря ICN за страхотните подаръци и ви пожелавам да продължавате да предоставяте на хиляди клиенти качествени хостинг услуги и никога да не забравяте и най-малките си клиенти. Продължавайте да пишете в блога си и не спирайте да давате супер Frelndy Geeks съвети. Полезни и интересни са, а и човек колкото и да знае, винаги научава нещо ново. Това, че показвате кой стои зад цялата магия, която се случва в компанията ви. Това привлича хората и някак си е готино да видиш толкова млади хора с ентусиазъм за работа в тази сфера.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

 1. Супер поздравления за наградките :)
  Ти имаш ли лични впечатления от техните услуги ? Ако да можеш ли да споделиш,че напоследък се чудя между тях и Суперхостинг

 2. Мерси :)

  Аз лично нямам хостинг там, но имам достъп до няколко хостинг-а при тях и като цяло не са лош хостинг. Не си спомням да е имало сериозни проблеми с тях или нещо кои знае колко фатално.

  Колкото хора има, толкова и мнения ще чуеш за въпросните две хостинг компании. Моето мнение е, че които и да избереш, няма да сбъркаш. Суперхостинг не са лоша хостинг компания, но честно казано малко ме разочароваха с политиката си, но предполагам така е с големите компании, докато при ICN, може да имат трески за дялане, но като цяло са свежи хора и помагат, ако им влиза в възможностите… даже бих казал, че те повече внимание обръщат на клиента.

  Това естествено е лично моя преценка, така, че нека няма сърдити :D

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове