ICN.bg с интересна игра с награди.

Обложка

ICN.bg с интересна игра с награди.

А ти хареса ли тази статия?!?

Няма да крия, че до момента бях с малко смесени чувства спрямо ICN.bg, но днес си признавам, че успяха да ме спечелят като евентуален клиент. Казвам евентуален, просто защото в момента при тях имам регистриран единствено един домейн, но това не е повод да ме изолират от останалите си по-големи клиенти, както наскоро направи една друга голяма българска хостинг компания. Казвам го, защото е супер глупаво да организираш игра и да ограничиш участниците си, само до тези, които имат закупен хостинг и на всичкото отгоре да не го споменеш преди това. Това остави в мен лошо впечатление и определено не се почувствах специален, че ползвам услугите им, но както и да е. Мисълта ми беше, че понякога с добра маркетингова стратегия и внимание към клиента, можеш да спечелиш много повече, отколкото ако галиш с перце, само VIP потребителите си.

По този повод искам да кажа само 2 неща:

  1. Едно голямо БРАВО за ICN.bg, че знаят как се прави и не делят клиентите си на малък, среден и голям;
  2. Днес една фирма се издигна в очите ми с нещо много елементарно, но ефективно. Именно по тази причина ICN вече попадна в списъка с хостинг компании, които с радост ще препоръчам на приятели и познати. Заради отношението към клиента, нещо толкова малко на пръв поглед, но много важно за хора като мен, а вярвам и за много други.

Силно се надявам повече фирми да вземат пример и да обмислят много добре правилата на игрите, които организират, защото клиент се печели лесно, но също така се губи още по-лесно!

Малко за играта на ICN…

Играта се оказа елементарна, но много ефикасна да разгледам внимателно всяка една част от сайта на хостинг компанията :) Правилата, може да видите в Facebook страницата на ICN, а за по-нетърпеливите, могат да хвърлят едно око и на скийншот-а по-долу.

Ако не се лъжа все още има време да се пробвате и да спечелите награда, така, че смело разгадайте загадката поставена от екипа на ICN :)

Лично аз още веднъж благодаря на ICN, че успяха да ме накарат да се усмихна днес и им пожелавам от все сърце много нови клиенти и още повече постигнати професионални успехи през годината.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Velko

    Андоне, ти успя ли да намериш Яйцето :)

  2. Дам, намерих го пустото „Яйце“ ;)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове