Преглед на услугите на CooliceHost – Какво трябва да знаете за тях?

Обложка

Преглед на услугите на CooliceHost – Какво трябва да знаете за тях?

А ти хареса ли тази статия?!?

CooliceHost е предлагат професионално решения в сферата на споделения хостинг, помагайки ви да управлявате Вашия бизнес гладко и безпроблемно. Създаден от уебмастъри за уебмастъри, компанията има за цел да даде на своите клиенти качество, скорост и надеждност на достъпни цени.

Защо хостинг от CooliceHost?

CooliceHost предоставя хостинг услуги както за малкия така и за големия бизнес. Ако търсите решение, което да предлага в себе си адекватна техническа поддръжка и оптимални характеристики на разумни цени, то тогава CooliceHost е един много добър избор.

Някои хостинг компании не биха могли да ви помогнат много поради лошата техническа поддръжка или липсата на технически познания в областта, а често и поради факта, че проблемът не се прехвърля много време към по-горното ниво. Нещо, което няма да преживеете с CooliceHost, всъщност момчетата са страхотни и са готови да ви помогнат по всяко време. Хубавото тук е, че връзката с тях е лесна поради наличните 4 основни канала – телефон, мейл, тикетинг система и форума за онлайн бизнес – Predpriemach.com, в който често публикуват нови неща за себе си и отговарят на въпроси свързани с Вашите проблеми или такива, които не касаят техните услуги.

Защо хората препоръчват CooliceHost за Вашия бизнес?

Много от настоящите клиенти на CooliceHost са доволни, следейки коментарите и препоръките, които пишат за тях най-често по форумите. Повечето от тях препоръчват компанията по ред причини:

  • Техническа поддръжка. Независимо кога им пишете, те отговарят бързо. Нормалният период за реакция е до 24 часа, но често решението идва бързо. И тук не е толкова важно, че са върнали мейл, а че са върнали мейл, в който вече са решили проблема.
  • На някои от плановете си предлагат много дисково пространство, което върви и с  неограничен Bandwidth (на VPS Hybrid плановете).
  • Uptime. Никоя компания няма да ви гарантира, че техния Uptime е 100%, нито и CooliceHost претендира нейния да е толкова. Това практически е невъзможно, но тук със сигурност ще усетите, че се доближава значително до тази стойност – 99,7%. Уверете се сами в това.
  • Скорост. Няма какво да се каже тук, освен че това е може би едно от най-силните им предимства. Благодарение на LiteSpeed Enterprise Webserver и Varnish Cache технологиите, зареждането на сайтовете е в пъти по-добро от при други компании в този бранш.

  • Невероятен контролен панел. Предоставят cPanel като контролен панел, който е лесен и удобен за ползване. Дори и хора с ниски познания биха могли да се справят с него.
  • DDOS защита. Знаем, че последните няколко години това е сериозен проблем за повечето от нас. Ето защо компанията включви тази опция за своите клиенти. Още един голям плюс, който се отразява на безпроблемното опериране на Вашия бизнес.
  • Разнообразни инструменти. Едно от нещата, които повечето хора с радост биха искали да видят е иснталатора за над 50 CMS (системи за управление на съдържанието – от WordPress и Opencart до VBulleting и PHPBB. Може да имате сайт само с няколко клика благодарение на този инструмент.
  • 30 дни, в който можете да си върнете парите, ако не сте доволни от услугите, предлагани от CooliceHost. Това не се случва, но е хубаво, че настина го има.

Хостинг плановете на CooliceHost

CooliceHost предлага 2 типа споделен хостинг (Linux) – Nginx SSD и VPS Hybrid (HDD), както и отскоро VPS. Независимо колко голям е Вашият сайт или блог, ще можете да намерите подходящ план за него при тях. Всеки един тип от споделените хостинг планове има 4 разновидности, различавайки се съответно по характеристики и ресурси.

Основните SSD плановете са 4 на брой и са: Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2. Повече можете да видите за тях на сайта – http://coolicehost.com/

Другият тип споделен хостинг (HDD), който компанията е кръстила VPS Hybrid (поради ресурсите, които се предлагат от обикновените VPS) също разполага с 4 плана:  LSV VPSh 512, LSV VPSh 1G, LSV VPSh 2GB и LSV VPSh 4GB.

Скоро компанията официално ще предложи на своите клиент и VPS решения. За момента се предлагат, но официално не са пуснати.

Ако желаете да хоствате Вашия сайт с блог, форум или каквото се сетите (или сте човек, занимаващ се активно с афилиейт маркетинг и имате няколко сайта), подходящ план за Вас би бил дори и най-малкия възможен от споделените. Добре ще бъде обаче преди това да се консултирате с техническата част, за да успеят да ви предложат максимално най-доброто решение. Бъдете сигурни, че CooliceHost ще ви даде дори и повече за парите Ви. Компанията често прави бонуси като увеличава ресурсите на акаунтите и пуска промоционални оферти, към които интереса е голям.

Идеален дом за сайтове, изградени на вече популярните системи  WordPress, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop, Magento, PHPBB, VBulletin, SMF и много други. Блаодарение на инсталатора на CMS можете да създадете Вашият сайт буквално за по-малко от 5 минути с CooliceHost.

Преместване от друг хостинг на CooliceHost

Това е малко по-трудно от създаването на нов сайт, но не се тревожете, миграцията става мигновено. Екипът на CooliceHost ще ви помогне с всичко около преместването, за да може бързо да „стъпите“ на новото месенце. Всичко се случва толкова бързо, че не е нужно да се притеснявате за какъвто и да е downtime.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове