Черен Петък (Black Friday) и в Jump.bg – невероятни промоции с до -65%

Обложка

Черен Петък (Black Friday) и в Jump.bg – невероятни промоции с до -65%

А ти хареса ли тази статия?!?

Знам, че голяма част от хората, които влиза в блога ми са и уеб предприемачи и доста често търсят изгодни оферти за хостинг услуги, които са неизменна част от бизнеса напоследък, особено, ако бизнеса ви е свързан по някакъв начин с Уеб услуги. По тази причина няма как да не спомена за страхотната промоция на едни от любимците ми – Jump.bg, които всяка година успяват да ме зарадват с страхотни намаления за всеки празник, включително и типично американският празник – Black Friday, наричан у нас Черният Петък.

Обикновено сме свикнали, когато става дума за промоции да разбираме, някакво намаление с което търговците да привлекат много нови клиенти, но за разлика от останалите търговци, от Jump.bg, мислят и за своите настоящи клиенти, като намаления има както за новите, така и за старите им клиенти. Така например, тази година спестих доста голяма сума за хостинг, която ми беше приспадната от наскоро излязлата ми фактура за плащане… за което искрено им благодаря и им симпатизирам.

Тази година отново успяха да ни зарадват и то с наистина невероятни промоции, които стигат до -65% в зависимост от плана на който сте или който смятате да купите, като те са както следва:

Споделен хостинг:

  • Хостинг План СТАРТ – 40% намаление (-18.96 лв./година);
  • Хостинг План СТАНДАРТ – 55% намаление (-75.24 лв./година);
  • Хостинг План БИЗНЕС – 65% намаление (-167.70 лв./година).

VPS хостинг:

  • VPS хостинг План Start – 40% намаление (-105.60 лв./година);
  • VPS хостинг План Pro – 55% намаление (-277.20 лв./година);
  • VPS хостинг План Biz – 60% намаление (-547.20 лв./година);
  • VPS хостинг План Corp – 65% намаление (-1170 лв./година).

Повече за промоцията и условията им, може да видите на тяхната Black Friday страница: http://www.jump.bg/promotions/blackfriday2013.html.html

Както виждате, намаленията не са никак малки и спестяват значителна сума пари, така, че ако ви се налага да закупувате Хостинг, определено трябва да се възползвате от тези отстъпки.

Лично аз ползвам услугите им вече повече от година и смело мога да заявя, че са един от лидерите на пазара за хостинг услуги. Вярвам, че и вие ще останете много доволни, ако все още не сте им клиенти. :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове