Честит рожден ден Jump.bg!

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес Jump.bg празнуват 1-вият си рожден ден и като техен доволен клиент, няма как да пропусна да им честитя празника и да им пожелая много професионални успехи, много нови клиенти, както и много лични успехи на собствениците и служителите в фирмата.

През тази една година те успяха да ни покажат, че новите технологии не звучат като научна фантастика за България и успешно въведоха много от нововъведенията в хостинг индустрията на чуждият пазар.

Бяха едни от първите, които успешно интегрираха CloudFlare и го предложиха като безплатна опция към всеки споделен хостинг. Първи бяха и при поддръжката на FFMpeg поддръжката, отново напълно безплатно към всеки техен хостинг и единствените при които успях да видя възможността да си създам SVN хранилище ( нещо изключително полезно за всеки разработчик на уеб приложения ).

Искам също да им благодаря, че винаги предлагат едни от най-страхотните отстъпки и то по наистина страхотен начин. Именно по такъв интересен начин днес предоставят своите подаръци по случай рожденият си ден с невероятно красива промо страница на която можете да проверите вашият късмет и да видите какво ще ви се падне освен 50% отстъпка от всяка тяхна хостинг услуга ( на мен ми се падна 50% отстъпка и 3 месеца безплатен хостинг ).

Искам също освен пожеланията да им благодаря, че предлагат толкова качествени услуги ( нито веднъж не ми се наложи да пиша на съпорта им и по-важното никога сайтовете ми на техният хостинг не паднаха нито веднъж ) и най-важното, че продължават да ни радват с нови иновации и отстъпка на всеки празник.

Още веднъж честит празник jump.bg!!!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

10 Коментара

 1. Сайт за диети (Георги)

  В момента си търся Български хостинг, тъй като повечето ми сайтове са на чуждестранни хостинги, а това малко или много ги забавя. Този пост ме кара да наклоня везните към Jumb.bg

 2. онлайн търгове (Анатолий Симеонов)

  Някак си вина ги ми става много приятно, когато клиент си направи труда да похвали фирма или човек, чиито услуги е използвал. Това показва, че все още има лоялност в бизнес в България, а не само сърдити служители, обслужващи те като че ли си им длъжен и „кисели“ клиенти, които си мислят, че за 1.50 на месец купуват теб и бизнеса ти.
  Ами да ви е честит рождения ден! Дано все повече клиенти да споделят мнението на Андон.

 3. Часовници (Десислав)

  Да им е честит, въпреки че не останах много доволен от тях и се наложи да мигрирам към друг хостинг. Разбира се това не означава че на са добри, напротив!

 4. Честит и от мен на патерица. Все повече успехи и все по-нагоре!

 5. имоти Варна (Недвижими имоти)

  ЧРД и от мен с малко закъснение. Искам да им пожелавам нон стоп да са налиния и много клиенти за напред:)

 6. За мен support е най важното в избора на Хостинг. Радвам се че не ти се е налагало да го ползваш но когато се наложи дано е 24/7 и е акуратен.

 7. Футболни прогнози (Господин Димитров)

  Мда, поредният добър отзив за jump.bg. Ако не бях клиент на една друга хостингова компания, и то доволен клиент на тази компания, със сигурност бих се замислил да се прехвърля при тях.

  Честим им празник!

 8. За жената (Велко Георгиев)

  Честит рожден ден на патерици на една от най-добрите хостинг компании в България:) Честно казано именно към тях съм се насочил за един от следващите си проекти, предвид многото добри отзиви, които чета за предлаганите от тях услуги.

  ПП: Колега, капчата ти е уникална. Не съм попадал досега на такава:)

 9. Здравейте и честит рожден ден. Ние също търсим Български хостинг за един наш сайт. Ще се свържем скоро, че като гледам колко фенове имате явно сте добри в това. До скоро!

 10. Стефан Ковачев (Стефан Ковачев)

  Вече са доста по-стабилни от преди и съм много доволен от услугите им.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове