Wordpress с своя операционна система?!

Обложка

Wordpress с своя операционна система?!

А ти хареса ли тази статия?!?

Преди няколко месеца бях попаднал на една много интересна статия, докато си рових за подходящи снимки за Wordpress и попаднах на нещо много интересно. Статия в която пишеше, че някой си разработвал специален модел лаптопи за Блогъри. Дори си имаше и изображение, което успях да запазя и ще споделя с вас.

Доколкото си спомням в статията се споменаваше за вид Linux дистрибуция, която ще е специално разработена за улеснение на блогърите и ще се предоставя напълно безплатно за сваляне от интернет, а производителя ще предлага и разработен за целта лаптоп който ще е с сменено име и сменена специална клавиатура ( от изображението не виждам да е нещо кой знае колко специално ).

Wordpress OS

Лаптоп с операционна система Wordpress OS

Според източникът, който няма как да заявя, понеже нещо не им работи вече сайта, бутонът, който обикновено е с логото на Windows е заменен с логото на Wordpress и ще служи за бърз бутон с който ще можете да избирате до 12 свои блога – „Wordpress hotkey+F1-F12″.

Други интересни бутони са Ins blog, del blog, които щели да играят ролята на бързи бутони за създаване и изтриване на блогове, а главният бутон Enter е заменен с Blog и ще играе ролята на потвърждаващ бутон за публикуване на статия.

Честно казано, това по-скоро ми изглежда като някакъв фейк, но все пак подобна идея би била наистина интересна и приложима за всеки по изтънчен блогър :) , а дали е истина, се надявам това да коментира Николай Бачийски.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Мяза ми на колаж :) Иначе ако се реализира такава идея няма да е лошо за запалените блогъри :)

  2. Дам… би било доста стилно, пък и още докато седнеш в някой кафе, ще си личи, че си от обществото на блогърите :) А какво би станало, ако измислят и нещо за оптимизаторите… малиии :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове