„Семпло“ – моят нов експеримент

А ти хареса ли тази статия?!?

От доста време обмислям тази стъпка и ето, че се реших да изпробвам някой SEO номерца и какво по-удачно от Информационна Мрежа с сателитни блогове?!

И за да не звучи толкова безлично, реших да кръстя този експеримент с кодовото име „Семпло„.

Резултати и повече информация за това което съм експериментирал, може да очаквате веднага след следващият PR ъпдейт ( ако врачката ми е познала, най-рано след около 1-2 месеца ), а сега ще напиша малко и за системата с която се задвижва всичко ( която също искам да изпробвам, как се държи ).

Още от самото пускане на новата Wordpress версия, съм си наумил да изпробвам и вградената Мулти сайт функция. В интерес на истината всичко мина гладко при инсталацията с изключение на леки корекции в апаче конфигурационният файл…, но това си беше по моя вина, понеже съм пропуснал да прочета 1-2 реда :)

Та за теста активирах функцията, настроих системата да работи с wildcard и останах удивен… страшно добре се държеше. Върви си гладко и без излишно натоварване на сървъра, макар, че все още е раничко да се каже ( повече, като започне да се натоварва от посетители ). Ако и вие правите нещо подобно, добра идея е да си сложите и някакъв плугин за кеш, особено ако ще го качвате на споделен хостинг план.

Ами това е цялата магия… остава да видим и резултатите след някой друг месец ;)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Вече има един подобен проект в България и той е много успешен – freebg.eu Пожелавам ти и твоите поддомейни да се класират толкова добре!

    ПР ъпдейта, защо се забави толкова този път? Последния беше на Великден…

  2. Знам за freebg.eu, наистина е много много успешен проект, дори работя за колегата :) Аз не смятам, моят да го развивам до такава степен, а и едва ли скоро ще го стигна, но се надявам, поне на малкият нокът да хване.

    Относно PR ъпдейта, напоследък виждам един доста активен денс от страна на google, което ме навява на мисълта, че следва майорен ъпдейт :) Гответе се и с пълна пара оптимизирайте ;)

  3. Освен моя проект добре се справя и Samo.bg на БгКулинар :)

  4. Дам и Пацо се справя добре… макар, че според мен може и по-добре :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове