Защо клиентите избират опцията бързи кредити без доказване на доход?

Обложка

Защо клиентите избират опцията бързи кредити без доказване на доход?

А ти хареса ли тази статия?!?

Често попадаме на рекламни съобщения за отпускане на заеми без а е нужно да се доказват доходи. Сигурно се чудите каква е уловката и дали пък тази услуга не е твърде скъпа за потребителите. Всъщност наистина за да можете да ползвате такъв кредит трябва да покриете критериите на компаниите, които предоставят такова финансиране. Опцията е доста добра възможност за не малко хора, които имат доходи, с които да живея и могат да покриват разходите по едни кредит, но в крайна сметка нямат трудов договор, който да представят като доказателство. А всеки, на който му се е налагало поне веднъж да тегли потребителски заем се е сблъсквал с бюрокрацията и тромавата процедура на банковата система. Налага се да се попълват купища документи, да се носят доказателства, че сте наети на постоянен трудов договор и други.

А наистина доказването на доходи може да е проблем за повечето желаещи да получат заем. Това е така не защото хората нямат доходи, поради факта, че са със свободни професии, работят на граждански договор или пък извършват дейност, за която получават комисионна. И реално това са доходи, които не са фиксирани и няма как да се опишат във формуляра за кандидатстване на банката. А спешната нужда от намиране средства може да се окаже приоритетна за да се справите с възникналата ситуация.

Банките не разполагат с толкова гъвкави условия, които да предложат на своите потенциални клиенти и именно поради това желаещите за бързи кредити без доказване на доходи се възползват от услугите на фирмите за спешно кредитиране.  Обикновено сумите, които компаниите от финансовия сектор отпускат не са в особено големи размери, но пък са достатъчно за да могат потребителите да се възползват от шанса да разрешат своите парични тревоги и спешни нужди.

Това са услуги, които са предназначени за определен кръг клиенти, за тези, които няма как да представят постоянен трудов т.договор и да докажат, че разполагат с месечни доходи, с които да покриват своето задължение. Както споменахме не е голям размера на тези кредити, но пък е достатъчен за да покрие неотложните и изневиделица възникнали финансови потребности. Предимството, което СитиКеш дава на хората със спешни парични потребности е да кандидатстват онлайн. Попълването на формата ще отнеме не повече от няколко минути, а бързината за обработка на данните е наистина впечатляваща. Получете още днес вашия кредит без да се налага да доказвате доход, оставете тревогите с безпаричието зад гърба си и знайте, че винаги можете да разчитате на СитиКЕШ като свой доверен партньор.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове