Струва ли си да взимаме заем за разходи като подаръци, почивка, ремонт и други?

Обложка

Струва ли си да взимаме заем за разходи като подаръци, почивка, ремонт и други?

А ти хареса ли тази статия?!?

Лятото е в разгара си. С всеки изминал ден нетърпението в нас нараства и желанието за почивка се усилва. Освен за почивка лятото е сезонът на промените. Ако искаме да обновим или редекорираме нещо, сега е моментът.

Много семейства решават да сменят дограмата или да направят ремонт в определена стая, но за съжаление не им достигат средства. Други бленуват да отидат отново на морето, но нямат достатъчно пари за целта

В такъв случай как бихте постъпили?

Най-бързото и лесно решение е да вземете заем, който ще запълни липсващите дупки и ще успеете да се насладите пълноценно на лятото и на промените в дома.

Дотук добре, но се появява един въпрос, който безпокои мнозина и не им дава спокойствие. Досещате ли се какъв е той? Разбира се, че се. Необходими ли са ни всъщност тези пари?

Ако искате да разбере отговора просто помислете. Ще ви направят ли истински щастливи тези пари и можете ли да се справите без тях? Ако отговорът е не, то определено трябва да вземете заема.

Ако решите с кредита да ремонтира дома си, ще се радвате на новия вид и с удоволствие ще каните гости. Няма да се срамувате от старите и издраскани стени. Ще придадете свеж и модерен вид дори и на най-старата сграда.

Ако пък смятате да вземете кредита, за да осъществите ваша мечта и да отиде на почивка, определено трябва да го направите. Ще посетите ново и екзотично място, което ще остави невероятни спомени в съзнанието ви.

Но трябва да имате и мярка! Не взимайте твърде много пари за една екскурзия. Все пак след като ги вземете се предполага, че ще може да ги върнете. Направете разчет на разходите си и обмислете добре!

Друг случай, в който ще ви трябват пари е за сватби, кръщене, абитуриентски бал или каквото и да е по-голямо събитие. Разбира се, немислимо е да не отбележим случая, както подобава? От друга страна ще бъде глупаво да си създаде невъобразимо големи разходи, за които ще трябва да плащаме няколко години.

Независимо за какво ви трябват парите, преценете добре. Заслужава ли си инвестицията, прави ли ви щастливи? Ако може да отговорите на тези въпроси без да се замисляте, то знаете какво да правите!

Източник: barzkredit-bg.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове