Винтидж обзавеждане за баня.

А ти хареса ли тази статия?!?

Ако сте почитатели на винтидж модата и искате да решите банята си в този стил, трябва да знаете от самото начало, че е нужно да обмислите всичко до най-малкия детайл и много внимателно. Най-важно в обзавеждането на банята ви ще бъде да изберете мебелите. Винтидж предполага старинно излъчване. Но в никакъв случай това не означава да купуваме стари или използвани мебели. От друга страна истински старинните вещи могат да се окажат много скъпо удоволствие. Хубавото е, че дизайнерите днес произвеждат красиви и практични изделия,придавайки им разкошния вид на старинни.

Най-бързо ще постигнем винтидж ефект като съчетаем подходящо обзавеждане с типичната дъвена облицовка на пода и стените. Дали, обаче, това ще ни се стори приемливо? И не е ли по-добре да предпочетем плочки за баня, имитиращи цветово дървен под?  За стените можем да изберем фаянс в мек синьо-зелен отенък.

От голямо значение е мивката,на която ще се спрем. В случая имаме нужда от мивка с широко правоъгълно корито,чиято основа изглежда като антична колона. Дали ще е изработена от мрамор или фаянс-зависи от бюджета,който сме предвидили за обзавеждането на банята. Поставете и голямо правоъгълно огледало над мивката. Следва ваната. Тя е най-очевидният елемент в този тип обзавеждане. Изберете класическа по форма вана с крачета. За тоалетните си принадлежности може да сложите рафтчета и поставки от мрамор или лакирано дърво. А за още по-голямо впечатление, можете да си набавитебурканчета и шишенца от тъмно стъкло,в които да съхранявате козметиката си. Осветителните тела поставете в класически глобуси или „старинни“абажури. Винтидж обзавеждането за банята ще бъде абсолютно завършено, ако прибавите и няколко снимки или картини в рамки по стените.Има много магазини за баня и имате огромен избор за нещата във винтидж стила.

И не забравяйте да сте пестеливи откъм цветове. Изберете два или три допълващи се нюанса и нека само те присъстват в обзавеждането на банята,като основните мебели е най-добре да бъдат в перлено бяло.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Ще се радвам, ако тази полезна статия бъде придружена от няколко красиви снимки, които да покажат за какво иде реч :)

  2. „Ще се радвам, ако тази полезна статия бъде придружена от няколко красиви снимки, които да покажат за какво иде реч“
    - подкрепям и също чакам снимки

    Прочетете повече по темата: http://coffebreak.info/polezno/vintidj-obzavejdane-za-banya/#ixzz3oXJQI1Ms

  3. Винтидж стила ми е много любим! В момента променям целия интериор в този стил :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове