Мода в плочките за баня.

Обложка

Мода в плочките за баня.

А ти хареса ли тази статия?!?

Както във всяка сфера, така и в банята мода присъства и не е константна величина.  За разлика от виско обортните стоки , като дрехи, обувки  всичко  свързано с банята цикала модните течения е по-бавен. Разбира се ако се интересувате активно от мода в банята бихте различили едни плочки за баня от преди година, две и тазгодишни.  Тексурата, цветовата концепция, фризовете, материала,  начина на изработка са индикатори по-които да разберем дали нещо е нов продук или не.

Плочките за баня вече се правят по прецизно, има плочки за баня които за лазерно рязани и не е нужно слагане и попълване на фугите. Здравината вече също има други измерения. Високият клас плочки за баня са наистина уникално здрави на механична употреба и  издръжливи във времето.

Разбира се като модно течения в последната година бихме отбелязали по свежите тонове, връщат се отново флоралните мотиви, макар и доста по стилизирани.

При фризовете специфичното е, че ако искате да сте в модното течение хубаво да бъдат в контраст  със самите плочки, силно отличаващи се, но с обща цветова концепция.

При обзавеждането на банята също има промени и те  за разлика от минало годишните години където орнаментиката  беше отличителен белег, то тази година изчистените форми са индикация ,че сме в крак с модата.

Разбира се независимо от всичко най-важното да гледаме практично на нещата, ако мислим че не можем да се справим с честото почистване на плочките за банята, е хубаво да заловим на  гладките и тъмни плочки за баня, ако нямам достатъчно пространство не залагайте на обемистите мебели за баня. Бъдете и практични и модерни.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Стахотна статия. Относно банята могат да се измислят много работи, въпроса е че всичко опира до пари.

  2. Санитарен фаянс (Санитарен фаянс)

    Във всяка една сфера има ода и тенденции, които се следят, за да бъдем всички ние модерни и да не изоставаме от всички около нас.Има случай обаче в които е редно да се задоволим с това, което имаме в противен случай все ще бъде недоволни и нещастни.Радвам се, че така добре са се развили и технологиите свързани с производството на плочки за банята и за останалите помещения.Лично на мен страшно много ми допадат плочките, тъй като лесно се поддържат, а красотата която носят е незаменима.

  3. El w banqta (Росен)

    Ел в банята

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове