Време е за обзавеждане на банята.

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато настъпи моментът да обзаведем новата си баня или пък да ремонтираме старата,трябва да вземем няколко основни решения преди да закупим мебелите.

Най-добре е да започнем като изготвим скица на помещението,отбелязвайки всички размери. Така много по-лесно ще преценим дали обзавеждането за баня, което сме избрали ще се вмести подобаващо.

Следва изборът на цветове. Целият вид и хармонията на банята зависят от това на какви цветове ще се спрем. Може би най-подходящи за случая са пастелните тонове.Бежовото и светлите нюанси на сивото и синьото в обзавеждането на банята ще позволят лесното й съчетаване с останалите помещения в дома ни.

Ако банята ни е малка, трябва да направим всичко възможно, за да изглежда по-просторна.Именно цветовете,както и разположението на мебелите ще ни помогнат за тази цел.

Ако просто ремонтираме баня си е добре да обърнем внимание и на тръбите.Подменим ли ги ще сме спокойни,че няма да ни се налага да повтаряме всичко твърде скоро.А и колкото и модерно обзавеждане за баня да сме си избрали, то ще бъде напълно неефективно,ако тръбите са стари и не функционират добре.

Наред е да изберем покритието за стените и пода. Вечният въпрос- на гранитогрес или на теракот да се доверим?В крайна сметка ще се съобразим със собствения си вкус и възможностите на семейния бюджет.И все пак-гранитогресът е доста по-дълготраен, докато теракотът е много по-достъпен.

Следващата стъпка в обзавеждането на банята е да решим дали ще имаме душ кабина или вана,или пък и двете.Това, разбира се зависи най-вече от размерите на помещението. Едновременно с това избираме и моноблока и така приключваме със задължителните елементи. От тук нататък сме свободни да допълваме обзавеждането на банята си с практични шкафчета и подходяща декорация за един уютен и завършен вид.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

  1. Добавете едно хубаво огледало с осветление за тази баня.

  2. Банята е едно от най-трудните за ремонтиране в дома места. Последните два пъти използвам тапети за баня, които наподобяват подводния свят. Много са ефектни.

  3. Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом. Нашият екип от майстори ще превърне вашите идеи за банята в реалност, за да получите мечтания уют и комфорт. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и изисквания.
    За всеки ремонтен проект, който сме наети влагаме огромен творчески потенциал и извършваме работата прецизно и качествено. За реализацията на Вашият ремонт – основен или козметичен, при наемането ни може да очаквате ремонтни услуги от компетентни майстори и професионалисти – електротехници, водопроводчици, майстори сухо строителство, плочкаджии, монтажници и т.н.

  4. Много е трудно да се направи банята

  5. Ремонт на банята

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове