Магазини за баня

А ти хареса ли тази статия?!?

Толкова е вълнуващ моментът,когато започваме да обзавеждаме новата си баня.С огромно желание и ентусиазъм хукваме по магазини за баня, за да открием онези тъй мечтани мебели и аксесоари.Хубаво е,обаче,първо да преценим някои основни неща,а именно:

С какъв бюджет разполагаме?Не можем да започнем,без да сме определили финансовото перо.Колко можем да си позволим да похарчим за обзавеждане на банята е много лично решение,но от него зависи всичко останало. Гранитогрес за облицовка на стените и пода и мрамор за основните санитарни инсталации биха изисквали по-голям бюджет.Докато фаянсът и теракотът са доста по-достъпни.

Банята ще се ползва само от нас или и от децата,или пък ще е за гости?В крайна сметка в нашата баня може да си позволим повече волности, докато обзавеждането на детската ще се ръководи преди всичко от сигурността.Банята за гости пък може би е най-добре да се реши в класически изчистен стил.

Каква ще е темата на обзавеждането на банята?Нали не искаме да се получи кич и безпорядък,подреждайки най-различни по форма и цвят мебели. Хубаво е да изберем  стила на нашата баня и да съобразим избора си с него.Мебелите ще си подхождат,а цветовете ще се допълват или пък ще бъдат в приятен контраст.

И не на последно място трябва да разполагаме с всички нужни размери на помещението.Хубаво е ако може предварително да направим визуален проект на банята и разпределението на обзавеждането.Така ще сме сигурни,че мебелите ще допаднат на определените за тях места,без излишно да стърчат или пречат.Останалите свободни пространства пък ще можем дискретно да запълним с аксесоари и декорации,с което ще завършим обзавеждането на банята.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове