Идеи за дизайнерска баня в малко пространство

Обложка

Идеи за дизайнерска баня в малко пространство

А ти хареса ли тази статия?!?

Има определени цветови схеми, които могат да придадат личен стил във вашата баня и да добавят нотка на свежест към декора. Едно от най-сигурните убежища от нашия забързан ритъм на живот и стресирано ежедневие е нашата баня. Цветовите схеми и добре подбраната тема на аксесоарите могат да помогнат за съживяване и енергизиране на интериора. Персонализирането на банята може да добави творческо докосване до тази област на нашия дом, където ние действително да прекараме уютно и приятно времето си.

1. Стъкло и огледала.Огледалата отразяват най-силно светлината, като така придават дълбочина и усещане за повече място. Можете също да изберете по-голямо огледало, за да се създаде по-убедително чувство за простор. Можете, също така, да помислите за инсталиране на огледална стъклена врата на душ-зоната.

2.Средствата за организирне на вещите. Над мивката в банятаможе да се монтирашкаф за баня с огледало. Такъв шкаф може да служи същевременно като огледало, като същевременно можете да съхранявате много продукти в него.

3. Рафтове за съхранение. Отворените, висящи рафтове са чудесни за малки бани и можете да видите стената зад рафта, което дава илюзия за повече пространство. Можете да поставите отворен рафт в ъгъла на банята. Един отворен рафт зад тоалетната също е добра идея за съхранение на допълнителни аксесоари. Инсталирайте плаващи закачалки, на които да висят кърпи, дрехи, салфетки и т.н.

4. Цветни схеми за малки бани. Синият цвят е любим за баня е любим на много хора, тъй като дества успокояващо и се съчетава с много други цветове. Комбинирането на на гранитогресни плочки за баня синьо с бяло създава ярко изглеждащи стени. Те отразяват силно светлината„отварят“ малкото пространство. Също така, монохромните схеми работят чудесно за малки пространства. Кремавият цвят е популярен цвят за баня и с него никога не може да сбъркате.

5. Ултра малки пространства. Осветлението е важен фактор, когато декорирате малки пространства. Инсталирането на нов прозорец в старата ви баня може да увеличи количеството на естествената светлина, която влиза в банята.

Източник: invest-news.eu

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове