Модни течения при фаянса

Обложка

Модни течения при фаянса

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато споменем фаянс,повечето от нас веднга си представят няколко санитарни изделия в типичното искрящо бяло. Ако се вгледаме в предложенията на водещите производители и в идеите на съвременните интериорни дизайнери, обаче,представата ни обезателно ще се обогати.Днес моделите от фаянс са достатъчно разнообразни и практични,за да отговорят на изискванията на всеки дом.

За любителите на класическите бани се предлагат изделия в изчистени форми и линии. Мивките от фаянс са бели или черни в меки правоъгълни или овални форми. В същия дух можете да продължите с обзавеждането като си набавите и останалите мебели и инсталации. Често производителите на фаянс разполагат с цели комплекти за обзавеждане на банята. Лесно ще откриете своя.

Изделията от фаянс в ретро стил са много предпочитани за бани в старинни къщи или тематични хотели.За да бъде банята ви ретро,огледайте се за цветен умивалник,вана на крачета и за онези фаянсови плочки за баня в меко зелено или синьо, които са се съчетавали с розови елементи през 60 години на миналия век.

Модерните продукти от фаянс все повече набират популярност.Плочките са гладки,огледални и едноцветни или пък матирани и с различни фигури и изображения,в зависимост от търсения резултат. Санитарният фаянс както винаги е идеално гладък,но все по-често в супер модерни форми и обикновено предназначен за вграждане. Особено актулни са изделията от цветен или рисуван фаянс. С тях всяка баня или кухня би имала неповторима атмосфера и красиво и модерно излъчване

От фаянс се изработват и елементи за декорация. Сапунерки,цветни пана и стилни керамични диспенсери и съдове ще стоят страхотно в банята.Освен тях,можете да си закупите и всякакви декоративни чинийки, поставки и фигурки,с които да украсите различни части на дома си.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове