Изключително красиви дизайнерски идеи за баня за малки пространства

Обложка

Изключително красиви дизайнерски идеи за баня за малки пространства

А ти хареса ли тази статия?!?

Баните са почти винаги едно от най-пренебрегваните пространства в една къща. Докато ние сме склонни да харчим огромни средства за разкрасяването на нашия дом, ние прекарваме много малко време за това пространство, което е от съществено значение. Ние използваме банятапрез целия ден. Следователно, трябва да й се обърне необходимото внимание при нейното декориране или реконструкция.

Съществените неща в една баня са мивката, тоалетната и душ кабината. Реновирането на банята може да бъде скъпо и отнема много време. Но с някои дизайнерски и цветни идеи, можете да отворите малкото пространство в банята. Ето няколко съвета за малки бани, които ще ви вдъхновят да прекроите или обновите малката баня.

1. Изкуствена светлина за вграждане. Използването на изкуствени светлини, които са с компактни размери, излъчващи ярка светлина, ще озарят банята ви и ще създадат усещане за повече пространство. Тази светлина ще направи стените да изглеждат по-светли и ще създаде представа за повече пространство.

2. Мивкас пиедестал. Инсталирането на мивка с пиедестал се извършва с цел спестяване на пространство в малката баня. Мивките с пиедестал са компактни и елегантни, и са на разположение в много стилове, модели и цветове, така че да можете да ги обвържете лесно с вашия декор за баня.

3. Плаваща мивка. Плаващите мивки са чудесни за малки пространства, тъй като те позволяват лесно почистване и можете да поставите кош за пране под тях. Можете също така да помислите за инсталиране на плаваща мивка от стъкло за по-просторен вид.

4. Шкаф с вгравена мивка. Като средство за съхранение на вашите тоалетни принадлежности, шкафътпод мивката е добра идея за пестене на място, особено ако малкото пространство в банята не позволява традиционен шкаф за баня или поне колонка.

5. Стъклена душ кабина. Ако не искате вана, обмислете идеята за ъглова стъклена душ кабина а, тъй като така ще спестите повече площ. Използването на стъкло показва другата страна на душ кабината, което прави банята да изглежда по-голяма.

Източник: plochki-za-bania.com/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове