Креативни идеи за баня в мазето

Обложка

Креативни идеи за баня в мазето

А ти хареса ли тази статия?!?

Отглеждането на семейства и ергономичнте нарастващи нужди на домакинствата изискват все повече пространство. Добре би било да обмислите тази идея, ако имате проблеми с използването на банята всяка сутрин.Образува ли се опашка в предната част на банята и налага ли се на членовете на семейството да чакат дълго? Друга причина може да бъде, че докато вие искате да се радвате спокойно на релаксация във ваната, друг член на семейството ви иска да изкъпе кучетовъв ваната.

1. Помислете за съоръженията в банята и дизайна. Съществува голямо разнообразие от елементи, мебели и аксесоари за малка баня. Същото правило важи и за банята, шкафове, душове, и всичко друго, което ще бъде монтирано в банята. Има голям спектър от продукти, достъпни в наши дни във всички размери, които са специално проектирани, като се има предвид ограниченото пространство. Така че изберете всички продукти за баня, които ще отговарят на този критерий. Това е една от най-добрите идеи за дизайн на бани за малки пространства, които можете да вкарате в действие.

2. Помислете за осветлението. Използвайте различни техники на осветление. Съществува широк диапазон от начини и техники, чрез които може да се увеличи количеството на светлината, която се осигурява в банята. Човек може, например, да използва стъклени стени за зоната за душ, така че светлината да не е блокирана, а да залива цялата стая.

3. Обмислете цветовата палитра. Определете какви комбинации от бои за баня ще използвате. Започнете със сравнително по-тъмни нюанси в основата и преминете към по-светли нюанси към тавана. Това ще създаде илюзия, че банята е много по-голяма, отколкото е в действителност.

4. Включете огледала. Използвайте компактниогледала. Не са необходими дизайнерски огледала, ако бюджетът ви не е много голям, но огледалата, които поставите трябва да улавят светлината и да я разпространяват из стаята. Също така, огледала, които са поставени едно срещу друго, винагисъздават чувство, че банята е огромна.

5. Включете само един шкаф. Излишъкът от тоалетни принадлежности като кърпи, сапуни и т.н. могат да се съхраняват в този шкаф, а останалите аксесоари може да държите в килер или друго складово помещение. Можете лесно да ги поставите в банята, когато имате гости. Това не само ще спести място, но и ще помогне на естетическия вид на банята.

Източник: zid-ko.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове