Как да намерим най-добрия и евтин магазин за баня

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато запонем да правим нова баня или просто искаме  да реновираме старата си баня започваме и да търсим най-изгодните цените на модела продукт, който сме си харесли.  Не завсимо дали става въпрос за плочки за баня, фаянс, аксесоари за баня, обзавеждане за баня – нищо от тях не е евтино и ценовите разлики в отделните магазини и търговски вериги за баня са мнгоо различни. Понякога дори ако отделим малко повече време за проучване на ценовите разлики можем да спестим не малко пари.  Когато става върпос за магазин за баня София, най-удачнитя вариянт е да видим първо цените в техните официални сайтове. Разбира се не всички са сложили цялата гама продукти или пък актуални цени. Особенно ако става за по-голяма покупка и цялостно решения  винаги можете да се доворите с управителя на магазина от индивидулана отстъпка от предварително посочените в официалният им каталог.

Първо набележете какъв модел тъсите след това напишете модела плочки, фаянс или обазавеждане за баня и го напишете в някоя от популярните търсещи машини ( google, bing, yahoo, yandex ). След това влезнете в отелните сайтове на магазините и можете да сравните много по-бързо цените от колко да обикаляте в целият град.

Магазини за баня в София има много и наистина не е нужно да обиколите физически всички магазини за баня за да направите най-изгодната покупка. Не забравяйте да гледате и други фактори при решението за вашата покупка – това се сервиз, цена или евентуален безплатен траспорт, майстори, гаранция и прочие фактори , които понякога са определящи за нашето решение.   Много от магазини има маркетингова политика и  могат да ти върнат част от парите ако намериш същият продукт на по-ниска цена в друг магазин на тяхната конкуренция. Това е все по-популярен инструмент за привличане на клиенти.

Независимо какво решение вземете, най-важно е да бъде купено със желание, защото човек прекарва една не малка част от живота си именно в банята.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове