ВиК ремонти – как да познаем професионалистите

Обложка

ВиК ремонти – как да познаем професионалистите

А ти хареса ли тази статия?!?

ВиК ремонти на банята у дома - как да изберем фирма в София

В живота на всеки човек настъпва време, когато се налага или да ремонтира, или да изгради от нулата ВиК инсталацията в дома си. В случая дори няма значение дали става въпрос за еднофамилна къща или апартамент в жилищна сграда.

За разлика от неправилно избрания цвят на стените, щом стане въпрос за водната инсталация, нещата мигновено стават в пъти по-сложни и наистина ви трябва доверен партньор в осъществяването на тази задача. Можем с гордост да ви кажем, че в лицето на професионалните водопроводчици от MegaVik.com ще получите точно това, на което се надявате и то с дълга гаранция, покриваща както труда на нашите работници, така и вложените материали.

ВиК ремонт – какво представлява това

Сред дейностите, които спадат в тази графа, може да отделим следните, като това далеч не са всички:

  • Изграждане на изцяло нова ВиК система. Това предполага, че ако няма проект, трябва да се изработи такъв. В основата му се залага цялата функционалност – какви уреди ще се включат в системата, санитарните помещения, както и техните входни и изходни точки.
  • Подмяна на амортизирани части от вече изградена мрежа. Това предполага наличието на проблем и неговото превантивно отстраняване. Може да избегнете по-големите разходи, ако реагирате още при първите сигнали, че нещо не е наред.
  • Преместване на електроуреди, изискващи източник на вода. Смяна на първоначалното място на пералня, миялна или сушилна машина изисква съответните промени. За да сте сигурни в качеството на извършените дейности може да се доверите на MegaVik. Само така ще получите не само изрядно работещи уреди, но може да бъдете спокойни, че и ВиК мрежата ви продължава да е в перфектно състояние.

Как да изберем водопровдчик или ВиК фирма за своя проект

Знаете какво точно искате? Вече и най-малките детайли са в главата ви и вече ги виждате все по-ясно. И изведнъж започвате трескаво да се чудите кой всъщност ще осъществи мечтаните промени.

Няма как точно в този момент да се си припомните всички страховите разкази на близки и приятели за трудностите, разочарованията и недобре свършената работа от най-различни майстори, наели се с техните ВиК ремонти.

Надявате се и вие да нямате една подобна история, нали? Ето нашите съвети за какво да внимавате и как да избегнете масовите грешки:

  1. Търсете оферти от фирми. По този начин ще получите не само договор, но и реално юридическо лице, което да застане зад хубавите обещания написани в него;
  2. Съгласете се, че 20 години гаранция звучи по различен начин, когато има фирма, която да застане зад тези думи;
  3. Опишете максимално изчерпателно исканията и проекта си. Нека всичко бъде разписано в офертата, за да може да бъде включено в изчисленията. Не приемайте плаваща оферта, за която нямате крайна цена;Рискувате да бъдете измамени, особено ако сте подписали договор, в който е са упоменат финансовият ви ангажимент;
  4. Настоявайте за максимален срок за изпълнението. Това е важно, защото е поредната особеност на българския майстор – просто не спазва никакви срокове. Разпишете срока и съответните неустойки в договора;
  5. 4. Не се оставяйте да ви омайват. Всеки иска да чуе това, което е в негов интерес. Бъдете нащрек и ако офертата на отсрещната страна е близка до невъзможната, било то като изпълнение или цена, бъдете сигурни че се опитват да ви измамят.
Без значение от сложността на водопродния ремонт, които ви се налага и дали става дума за отпушване на канали, монтаж на нова тоалетна чиния или цялостен ВиК ремонт на банята – водопроводчиците от MegaVik.com са винаги насреща. Защото заслужавате качество на разумна цена, когато искате да видите усмивките по лицата на своите близки.
Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator