Пет критерия, по които да разпознаете добрите фирми за бързи кредити

Обложка

Пет критерия, по които да разпознаете добрите фирми за бързи кредити

А ти хареса ли тази статия?!?

Фирмите за бързи кредити си спечелиха какви ли е прозвища и определения. Качеството на предлаганата услуга често е била дискутирана от управляващи и клиенти и темата е особено  деликатна що се касае за броя на тези, които са попаднали в капана на фалшиви и измамни компании, целящи бързо и лесно забогатяване на гърба на нуждаещите се. Има обаче някои правила, по които сами можете да разпознаете фирмите за кредити, на които никога не бива да се доверявате. Въпреки, че от нормативна гледна точка страната ни успя да регулира тази финансова услуга все още се намират такива, които обещават ниски лихви, а всъщност товарят допълнително услугата със скрити такси. Парите са необходимост и ако наистина спешно се нуждаете от тях е логично да прибегнете към кредит. Но ето на какво да обърнете внимание за да разпознаете добрите фирми за бързи кредити:

  1. Компаниите, които държат на своите клиенти имат ясно изградена финансова политика. Това означава, че тук няма да бъдете подведени със скрити такси, които допълнително ще трябва а заплащате. Предоставя се договор, в който всички клаузи са ясни и регламентирани, което не просто дава сигурност на клиента, но и му гарантира, че неговите права като потребител са защитени.
  2. Фирмите за бързи кредити освен, че предоставят различни финансови услуги са и гъвкави по отношение на инструментите, с които подпомагат своите клиенти. Не е важно клиента еднократно да бъде клиент на предлаганите кредити, а той да се довери на фирмата и всеки следващ кредит да бъде допълнително облекчен по отношение на условията за ползване. За лоялните си потребители коректните фирми предоставят допълнителни бонуси, с които мотивират потребителя.
  3. Невъзможността да се спази погасителния план по ред причини не е рядкост в този сектор. Затова добрите фирми винаги имат решение, с което да рефинансират своите клиенти, независимо дали са физически или юридически лица. Това дава надеждност и опора на клиента, че независимо от обстоятелствата решение винаги може да е намери.
  4. Търсете фирми за кредити, които са с устойчиво и дългогодишно присъствие на пазара. Това, че години наред те работят и обслужват клиенти говори за стабилност и коректност. Днес пазара е доста конкурентен и некоректните бързо биват елиминирани от играта.
  5. Ако искате да сте напълно сигурни, че фирмата, от която искате за вземете заем действително е отговорна и лоялна към своите клиенти проверете в регистъра на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране. Членовете на асоциацията спазват етичния кодекс и са ангажирани с това да предоставят финансова услуга на своите клиенти като следват принципите за безпристрастност и лоялност.

Доверете се на КреДирект за да спите спокойно и правата Ви като потребител да бъдат защитени.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Кредити и Финанси (Георги - Иванов)

    Страхотна статия за кредити!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове