Orient с нови цветни вариации, вдъхновени от популярната гама механични часовници за гмуркачи

Обложка

Orient с нови цветни вариации, вдъхновени от  популярната гама механични часовници за гмуркачи

А ти хареса ли тази статия?!?

Японската марка Orient пуска на пазара през 2022 г. четири нови модела механични часовници, вдъхновени от ретро дизайнът за водолази. Новите модели са идеални за спорт и дейности на открито, а техните свежи цветове на циферблатите и модерен дизайн осигуряват поразителен акцент на китката.

Дизайнерските модели на водолазите са важна част от 70-годишната история на Orient, представяйки всичко, което е марката от пускането им на пазара през 60-те години на миналия век. Тези най-нови модели механични часовници разполагат със същите основни спецификации като текущата гама, като сапфир кристал стъкло, подобрена водоустойчивост до 20 BAR и автоматичен самонавиващ се механизъм на Orient, което осигурява стабилна висока точност на часовника и надеждност. Въпреки това, за разлика от съществуващите традиционни стилове на японската марка, новите модели Ориент предлагат по-ежедневни и модни дизайни, които могат да се носят по всеки повод.

Новите часовници се открояват благодарение на отличителния си двуцветен въртящ се безел и характерните циферблати за градиране на цветовете. Има четири цвята на циферблата, от които да избирате: сив, синьо-зелен, син и бордо с ограничена серия, служещи като впечатляващи акценти на двуцветния панел. Луминесцентният материал с ретро ефект на сепия върху стрелките и точковите индекси осигурява износения вид на часовник, който е използван и обичан от много години. Тези детайли, заедно с циферблатите с градация на цветовете създават привличащ погледа винтидж вид.
Ограничената лимитирана серия е от само 2000 броя, включваща циферблат с градация в бордо, корпус в бронзов цвят и кафява кожена каишка. Това е най-впечатляващият модел, отразяващ наистина винтидж визия до най-фините детайли. Най-новите дизайнерски механични модели на Orient Diver се наричат ​​​​задължителни артикули, които изразяват личния стил на всеки собственик и много собственици избират да ги носят. Четирите нови модела механични часовници, включително ограниченото издание, нарушават конвенцията за водолазни часовници, отговаряйки на търсенето на тези, които искат да се забавляват с модните тенденции, като същевременно изразяват своя личен стил.

Автор: Сайтът Chasovnici-bg

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове