Най-новите часовници на Casio ProTrek, представени от Chasovnici-bg.com

Обложка

Най-новите часовници на Casio ProTrek, представени от Chasovnici-bg.com

А ти хареса ли тази статия?!?

Въпреки че са противоречиви и поляризиращи, интелигентните часовници, не може да се отрече тяхната полезност за тези, които обичат дейностите на открито. Въпреки че и преди са създавани такива часовници, насочени към туристи, може да се каже, че сериите ProTrek на Casio нямат голяма конкуренция, особено по отношение на характеристиките им. Сега Casio току-що представи Pro Trek WSD-F20A, който не само има готин нов външен вид, но и е по-евтин от по-стария модел WSD-F20. Усъвършенстването на операционната система Wear на Android означава, че този часовник идва с всички стандартни функции, които ще намерите в обикновения смарт часовник, базиран на Android. Освен това има и допълнителни предимства на GPS с ниска мощност и офлайн карти – има 4 гигабайта за съхраняване на карти за времето, когато няма интернет. Тези характеристики са доста привлекателни.

Що се отнася до корпуса и сензорите, нищо не изглежда да се е променило освен цвета. Часовникът все още разполага с барометър, висотомер, компас, Bluetooth, Activity Tracker и поддръжка на приложенията, но вместо електрически оранжево или черно от предишния модел WSD-F20. Casio избира поразителен индиго цвят за стоманения корпус. Casio също така подчертава „военния стандарт 810G Durability“ на часовника, тъй като това е ключова характеристика за хората, които непрекъснато ще носят часовника си на открито. Друг важен аспект е 50-метровата водоустойчивост. Макар че 50 метра не изглеждат много, то определено е над 30 метра водна устойчивост, които много конкуренти притежават.

Едно нещо също е в достойнствата на линията ProTrek е, че не се опитва да бъде или да изглежда като нещо, което не е. Дизайнът е съзнателно здрав и спортен и не се опитва да обслужва двойната цел да бъде спортен часовник за открито, който да се вписва и на вечеря и това е плюс във време, когато толкова много интелигенти часовници се опитват да бъдат всичко наведнъж. В комбинация с голям размер от 57 мм и релефна каишка от силикон този часовник Casio създава много мъжествен, практичен спортен  външен вид, чието присъствие се забелязва на китката.

Като цяло истински отличителното е намалената цена в сайтът Chasovnici-bg.com. Очевидно е желанието на Casio да се наложат над конкуренцията в тази област. За много ентусиасти ниската цена ще бъде решаващ фактор при покупката им. Тъй като предишните модели ProTrek не могат да се характеризират точно като достъпни, Casio избира да свали цената надолу, като по този начин WSD-F20A ще стане по-конкурентоспособен с другите интелигентни часовници като Samsung Gear S3, редица предложения от LG и Garmin. Макар че този модел със сигурност няма да бъде всекидневно носен от хората, които в ежедневието си обличат по-елегантни дрехи заради професията или стила си на обличане, то за целите на планинарството или други дейности на открито Casio Pro Trek WSD-F20A ще бъде незаменим.

Автор: Chasovnici-bg

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Добра статия.

  2. Casio часовниците са може би едни от най-качествените часовници в евтиния ценови клас.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове