Часовникът Casio G-Shock GA-700, представен от Chasovnici-bg.com

Обложка

Часовникът Casio G-Shock GA-700, представен от Chasovnici-bg.com

А ти хареса ли тази статия?!?

От дълго време шампионите за ентусиаститите на приключения и дейности на открито, Casio G-Shock обявиха, че разширяват колекцията си GA-700, за да включват няколко камуфлажни предложения. Повечето хора могат да оценят солидния дизайн, който Casio включва в своята линия G-Shock, а GA-700 не е изключение. Касио избра да използва традиционните модели „камуфлаж“, използвани за по-стари военни униформи и превозни средства, в сравнение с модерните. Те предлагат GA-700 в тъмно син, армейско зелен, и стелт сив цвят в камуфлажни шарки.

Колекцията GA-700 от G-Shock не е чужда на никого. Те предлагат много на сравнително достъпна ценова точка. Характеристиките включват антишокова конструкция, известна за G-Shock и 200 м водоустойчивост, както и функция световно време, 4-дневни аларми, 1 / 100 хронограф, осветление и дисплей с време в 12/24 формат. Тази информация се предава и чрез аналогови стрелки и хубавият негативен цифров дисплей на позиция 6 часа. Моделът в цвят стелтно сиво има позитивен светъл цифров дисплей, който е по-лесен за разчитане. Корпусът на линията GA700 винаги се е бил полезен. Той е голямо чудовище и е готов да удари. Една от функциите, които е отлична, е как Casio е изпълнил потребителския интерфейс. Включили са големи текстурирани бутони, два от всяка страна, които взаимодействат с часовника по различни начини плюс един бутон на позиция 6 часа, който активира фоновото осветление. В сравнение с някои от другите модели на G-Shock с по-малки корпуси, тези могат да бъдат по-неудобни, но все пак изглеждат големи и забележителни за GA700. Ако може да се намери в G-Shock един недостатък, би било четливостта на стрелките. Стрелките са малко къси за циферблата и с всички цифрови дисплеи на може да се изгуби четивността им. Фоновото осветление на G-Shock позволява да има доста голяма яснота при слабата светлина, така че това е плюс.

Когато всичко е добре казано и направено, това е сериозно ново издание от G-Shock, а и е готино да видим да разширяват цветовите схеми, които предлагат. И трите модела трябва да са налични през март 2018 г. на пазара. А за феновете на G-Shock, които нямат афинитет към камуфлажа, на разположение са малко по-предишните варианти на модела GA700 в класическите цветове – черен, бял, червен, син и др. Напоследък Casio наложиха доста военната шарка в своите култови удароустойчиви часовници, превръщайки я в модерна тенденция, която и доста други спортни часовници следват в своите дизайни.

Автор: Chasovnici-bg.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Изключително стилен часовник.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове