LED Прожектори

Обложка

LED Прожектори

А ти хареса ли тази статия?!?

Иновациите в LED осветлението напредват с бързи темпове, модерните LED Прожектори вече са на достъпна цена и всеки може да се възползва от напредъкът на технологиите.

Новите модели LED Прожектори са до 10 пъти по икономични от конвенционалните халогенни прожектори благодарение на което можете да спестите до 90% от разходите си за осветление.

Най често използваните модели имат мощност от 10 до 50 Вата и с тях можете да замените старите си прожектори с мощност от 100 до 500 вата. Освен че са по икономични те имат и по дълъг живот спрямо халогенните аналози – Животът на LED Диода е до 100 пъти по дълъг от живота на халогенната пура в старите прожектори.

Тези модели се предлагат в няколко разновидности:

Класически LED прожектор – Има формата на обикновениет халогенни прожектори и може без проблем да ги замените директно без да е необходимо да правите каквито и да е промени в конструкцията и захващането.

LED Прожектори с датчик за движение – Към стандартният LED Прожектори е добавен PIR датчик за движение – Имат регулируем обхват до 12 метра и можете да настройвате времето през което прожекторът ще остане включен в диапазона от 20 секунди до 10 минути. Също така има възможност да настройвате при какво ниво на сумрак да се задейства чатчика, като по този начин се избягва нежелателното му включване през светлата част на деня.

Третият и най модерен модел е цветният RGB LED Прожектор – Той е с дистанционно управление и може да свети в хиляди различни цветове. Вграденият му контролер има 4 различни програми за плавно или бързо преливане на цветовете. Тези прожектори са много подходящи за фасадно и градинско осветление. Дистанционното управление има обхват до 10 метра и 16 предварително запаметени цвята, както и възможност да увеличавате или намалявате интензитета на светлината също така и опция да включвате и изключвате прожектора.

Всички модели LED прожектори можете да намерите в онлайн магазина 168.bg

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове