Интериорните врати в нашия дом

А ти хареса ли тази статия?!?

В съвремието е много популярно дизайнерското решение, според което кухненският бокс и пространството където всъщност консумираме храната биват обединявани, това е предпочитана практика и в блоковите апартаменти. Но ако ви се прииска да създадете една по-романтична обстановка за вечеря на свещи, примерно, или пък планирате организиране на новогодишно празненство, тогава кухненският бокс е най-добре да бъде отделен, поне за времето, в което ще празнувате, с помощта на система от плъзгащи се интериорни врати, позволяващи с едно движение да преобразите даденото помещение.

Същата логика бихме могли да приложим за всяко помещение пригодено да бъде използвано като хол, стая, която съвременния човек често превръща в обособен кино салон или музикално студио.
Отделно можем да разгледаме младата все още тенденция, поне в България, за строителството на така наречените апартаменти студия и строителството на апартаменти в стил loft. Според статистиката на болшинството от собствениците притежаващи една от горните два вида недвижима собственост много често им се налага да разделят, макар и временно, големите помещения на две или повече зони, с помощта на най-различни видове интериорни врати. И тук не си говорим само на теория, това са напълно практични решения. Такова използване на интериорни врати не е нещо ново, по-подобен начин са постъпвали още архитектите от 17 и 18 векове – разделяйки дворцовите зали на две и повече части.

Като за финал ще завършим с думите, че правилно подбраните и монтирани интериорни врати придават на всеки дом завършен вид и никога не пречат, не са излишни детайли. Големият брой мебелни къщи предлагащи интериорни врати позволяват на всеки да намери най-подходящото решение за всеки житейски случай. За това, не бързайте при вземането на решение: правилно избраната врата винаги стои красиво на мястото си, същевременно вдъхвайки сигурност и уют.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Да и аз съм почетател на плъзгащите врати, защото в тия наши апартаменти е голям лукс ако можеш да си спестиш мястото което се заема при движението на вратата.

  2. Преди време заградихме една стая на две с гипс картон и вата, а отделно оставихме и място за врата и ефекта беше добър за тогавашното време. Наскоро обаче в новия ни апартамент заградихме хола на две стаи спалня и хол с плъзгащи врати и в сравнение с преди се получи много по – евтино и удобно, а също така и красиво.

  3. часовници (Николай)

    Някой може ли да сподели как се оправя интериорна врата с дупка в нея от крак ? дупката е 4 на 4см от палец :)

  4. Tiande (Милена)

    Тези плъзгащи се интериорни врати трябва да бъдат наистина зверска класа за да спрат миризмата на готвено, която няма как да не провали романтичните ни опити.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове