Интериорни врати с ротационен механизъм

Обложка

Интериорни врати с ротационен механизъм

А ти хареса ли тази статия?!?

Сравнително наскоро ново иновативно решение се появи на пазара за врати, чийто дизайн позволява да се декорира интериорът и по-ефективно да се използва свободното пространство. Но това не са всичките предимства: врата с ротационен механизъм се превърна в отлична алтернатива на обичайните интериорни врати, както в жилищни, така и в офис помещения. И най-важното е, че почти всяко крило, благодарение на висококачествените иновативни механизми, може да се превърне в рото-врата.

Многофункционални механизми за въртящи се врати

На пръв поглед можете неволно да изпитате чувство на изненада и наслада. Изглежда необичайно и този начин на отваряне значително опростява движението на вратата и въплъщава естетиката, безопасност и комфорта.

Изключителен нов продукт, спечелил голям брой положителни отзиви и станал много популярен в съвременния интериор. Те заменят, както плъзгащите, така и стандартните врати и дори мобилните прегради, които са инсталирани, за да спестят място. В същото време, външно те изглеждат доста стилно и оригинално и почти не се различават от стандартните задвижващи системи.Основната разлика между въртящите се врати от обичайната за нас – стандартна – възможността за лесно отваряне във всяка удобна посока. Благодарение на универсалния и многофункционален ротационен механизъм, такива конструкции се монтират на всички отвори, независимо от размера и конструктивните особености. Ако е необходимо, вътрешната врата може да се заключи надеждно с помощта на магнитно заключващо устройство, което помага за предотвратяване на неоторизиран достъп до помещението. В допълнение, магнитната ключалка спира вратата от самоотваряне.

В горната част на кутията има специални водачи, към които е прикрепено крилото. Това позволява на вратата да се движи във всички посоки по цялата дължина на релсата. Основните предимства на използвания рото механизъм включват следните характеристики:

  • абсолютно безшумна работа;
  • възможност за монтаж във всякакъв вид помещения;
  • възможността да се подчертаят концептуалните характеристики на дизайна и декорацията на помещението;
  • гумените уплътнения осигуряват добра звукоизолация и защита от прах, влага и дим;
  • лекота на работа за хора с увреждания. Също така е удобно да се използват, както леви, така и десни ръце, тъй като няма една конкретна страна на отвора.

Това развитие е елегантна комбинация от няколко системи за врати, които познаваме. Подходящи са за малки и тесни помещения.

Дизайн и размери

Механизмът на рото-вратата е патентован. По правило крилото на вратата се предлага в стандартен размер. Но производството по поръчка според индивидуалните параметри не е трудно. Що се отнася до дизайна, може да се каже, че ротационните конструкции могат да бъдат представени в същото огромно разнообразие като стандартните конструкции. А именно, крилото може да бъде плътно, изработено от MDF, пластмаса, дърво и може да комбинира няколко материала. Тя не провисва, за разлика от люлеещото се крило, за дълъг експлоатационен живот.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове