5 креативни идеи за нов живот на старите интериорни врати

Обложка

5 креативни идеи за нов живот на старите интериорни врати

А ти хареса ли тази статия?!?

Приключихте ли вече с пролетния ремонт? Ако скоро сте подменили интериорните си врати с нови и се чудите какво да правите със старите, не бързайте да ги изхвърляте, а прочетете тази статия! Тук  ще намерите няколко практични и нестандартни  идеи.

Първата ни идея за приложение на старите интериорни врати е да ги превърнете в част от градинския интериор. Ако все пак сте твърдо решени да ги смените с нови врати във Варна, ги съобразете с подходящите цветови гами на жилището ви. Ако не искате да правите допълнителна инвестиция за нови врати, тази информация, ще ви е полезна. С няколко лесни стъпки може да ги превърнете в красива арка, беседка или цветарник. Другото ни предложение за вас е да превърнете вратите в колиба за градински инструменти. В нея ще може да събирате  всички принадлежности за градината.

Второто ни предложение е да преобразите библиотеката си, като превърнете старите врати в красиви рафтове за книги или за други предмети по ваш избор. Така ще имате уникална и различна библиотека, която няма да остане незабелязана от вашите гости.

Третото ни предложение е с няколко лесни стъпки да преобразите някоя от вашите врати в  прекрасна тоалетка, на която всяка дама би се зарадвала. Много е лесно, просто закачете голямо огледало с форма по ваш избор на крилото на вратата. Към него заковете и стара масичка за да може тоалетката да бъде завършена. По желание може да добавите и странично огледало или лампички. Може да я боядисате в любимия си цвят.

Четвъртото ни предложение е за ефектна рамка за снимки от стара остъклена врата. Много лесен за изпълнение вариант. Просто използвайте остъклените части от някоя от вашите интериорни врати като рамки и подредете снимките в тях. Можете да окачите крилото на вратата на стената, или просто да го подпрете на подходящо място. И в двата случая тази рамка няма да остане незабелязана.

Петата ни креативна идея за вас е да превърнете старата интериорна врата в рафт, на който можете да си приготвите коктейл, след дълъг работен ден или да предложите питиета за вашите гости. Този тип рафт е много актуален и модерен.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Страхотна статия, благодаря ви Иван

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове