Imot.biz – порталът на вашият дом!

Обложка

Imot.biz – порталът на вашият дом!

А ти хареса ли тази статия?!?

Здравейте приятели, днес искаме да ви представим най – новият блог за вашето семейство, дом и интериор, а именно imot.biz . Искаме да изкажем благодарността си, че ни подкрепяте, въпреки че сме нов и все още изграждащ се блог за нещата от живота и живота от нещата.

В нашият блог ще намерите всичко, което ви интересува за вашият дом, семейство, мебелиране, обзавеждане на домът и градината ви. Статиите са ни разделени ясно и конкретно на 7 категории, а именно : Хоби публикации – място където споделяме нашите хрумвания, относно хобитата, било то екстремни или обикновени. Следващата категория е Туризъм в България – в нея ще намерите много полезни статии за това къде да почивате в нашата страхотна страна България, рядко посещавани дестинации и скрити от комерсиалноста плажове, рекички, водопадчета, дори и пещери. Семейство и деца е категорията на майката и таткото, там ще намерите всичко. От това как да гледаме децата си и да ги насочваме в правилната посока и възпитание, през полезни линкове за сайтове за дрехи, аксесоари и други бебешки пособия. Интернет и Технологии е най – новата ни категория, понеже много от потребителите ни искаха да има категория, която да можем да споделяме най – новите технологии в строителството – умни къщи и прочие, затова я създадохме.  Интериор и Мебели е категорията, която искате да посетите когато ще обзавеждате вашият дом или градина. И накрая, но не на последно място Залагания  и Спорт – защото Европейското 2016 беше просто загрявка, тази категория е малко офф-топик, но доста посещавана заради многото фенове на футбола, които пожелаха да има място да обсъждаме мачове, промени в отбори, сензации и футболисти.

Ако още се колебаете дали да ни посетите, моля последвайте линка по – горе и ни дайте обратна връзка, ще се изненадате от това, колко сме отворени към предложения!

Всичко добро!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове