5 интериорни съвета, които ще преобразят вашата всекидневна

Обложка

5 интериорни съвета, които ще преобразят вашата всекидневна

А ти хареса ли тази статия?!?

С настъпването на по-топлите, свежи и приятни дни, мнозина собственици се вдъхновяват с пробуждането на природата да събудят и собствения си дом от зимен сън. Реновирането на всекидневната представлява една чудесна идея, ако нямате средствата и силите да правите ремонт на целия апартамент или къща. В крайна сметка именно в това помещение прекарваме най-много време у дома, за да се насладим подобаващо на извършеното подобрение. Ако търсите идеи за преобразяване на вашата всекидневна, останете с нас. Имаме точно пет страхотни предложения, които със сигурност ще ви допаднат.

Най-лесната промяна: нови мебели!

Какво по-хубаво от това да промените изцяло обстановката на вашата всекидневна? За целта не са нужни нито кой знае какви усилия, нито творчески умения. Просто заложете на нови мебели. Във всекидневната стая те са в изобилие като брой и вид, така че не е нужно дори да сменяте всички. Ако си търсите красиви и стилни мебели – Argos Home е отличен вариант за сигурна, качествена и бюджетна покупка!

Освежете пода и цялото помещение засияе

Може би не сте се замисляли, но от подовата настилка много зависи как ще изглежда, а и как ще се ползва едно помещение. Освен това, именно той, негово величество, подът обира всичко мръсно и инцидентно като щета и увреждане. С други думи, подовата настилка най-често е първият елемент от всяко помещение, което видимо се похабява. Ако я освежите или дори замените с нова, всекидневната буквално ще се преобрази. За по-драстична промяна, заложете на съвсем различен цвят и тип материал.

Със светлина към новата промяна

Интериорните дизайнери от години повтарят на потребителите, че заигравайки се със светлината, едно помещение може да придобие съвсем различен облик. Вие можете да постъпите точно по този начин към реновирането на своята всекидневна. Освен да смените осветителните тела, можете и да пробвате техниката на зонирането. Всяко отделно функционално кътче да се сдобие със светлинен акцент. За по-разчупена визия, заложете на подовото осветление.

В декора е привкусът на всяка оригинална стая

Същото важи и за всекидневната. Дори в момента да има налична украса в стаята, просто я сменете с нещо напълно различно. Изберете нов текстил – небрежно поставено одеяло върху канапето, декоративни възглавнички, щори или завеси, а защо не и симпатични покривки за масата? Други опции са ръчна изработка на вази от буркани и шишета с техниката декупаж, както и окачване на картини или цели колажи от снимки по стените. Всички тези предложения ще влеят огромна доза уют във вашата всекидневна стая.

Поканете природата у дома

Естествените елементи, цветове и декори са тотален хит в съвременния интериор. Те са и изключително лесен и бюджетен вариант да промените визията на една стая. Във всекидневната всяко присъствие на природата е добро дошло и би стояло органично и непринудено. Най-лесните варианти са живи цветя в саксия, но подредени на пода за по-разчупен дизайн. Другата опция са декорацията от речни камъчета, морски аксесоари и сувенири, както и хендмейд килимчета от естествени материали.

Надяваме се нашите предложения да са ви допаднали. Дори да не искате да ги копирате едно към едно и в собствената си всекидневна, със сигурност, ще съумеете да ги използвате за вдъхновение за вашата персонална визия за промяна.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Jardin (J)

    Идеята с цветята е много добра, наистина освежават всяко помещение.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове