Моден интериор за баня: големи и средни пространства

Обложка

Моден интериор за баня: големи и средни пространства

А ти хареса ли тази статия?!?

Ако сте собственик на голяма баня, тогава има много повече идеи, с които разполагате по отношение на декора на стаята. Съвременните дизайнери използват разнообразни цветове и тонове и съчетават различни стилове. Например, експертите създават набор от дизайнерски бани, съчетаващи скандинавски стил и стил таванско помещение. Сдържаните класически текстури, естествените материали, нетривиалният интериор са основната тенденция на тази година. В този дизайн няма крещящи цветове или прекъснати линии – всичко е сдържано и в същото време просто. Ако сте решили да направите ремонт на дома си и по-специално на банята, нека да разгледаме най-актуалните и модерни стилове.

Скандинавски мотиви

Този дизайн ще се хареса на тези, които търсят простота, елегантност и функционалност. За създаването на интериора се използват прави линии, естествени материали (лен, памук, керамика, бетон, дърво). Всички мебели трябва органично да се впишат в цялостната картина. По-добре е да изберете прости мивки, шкафове и бани. Таванната светлина е заменена от стилни аплици със слаба, разсеяна светлина.

Стил таванско помещение

Изключителен интериор за тези, които обичат Ню Йорк и лека небрежност. Стилът на таванското помещение предполага наличието на графични линии и ярки аксесоари. При създаването на баня в този стил* се използват индустриални материали (бетон, мед, стъкло, тухла). Зонирането на стаята елиминира преградите. Вместо това се използва цветно зониране на стаята. Лофт стилът не е подходящ за малки бани. За да се съобразите напълно с дизайна, трябва да имате поне голяма площ, а също и прозорци с витражи за хармонично свързване на линиите.

Класически

Не искате да се поддадете на модните тенденции? Тогава класическият дизайн на банята е това, от което се нуждаете. Комбинацията от няколко топли, деликатни нюанса, прави линии, простота на мебелите – всичко това говори за класическа баня. Тук няма цветни елементи, тухли или ярки декори. Всички тонове са заглушени, „тихи“ и скромни.

Ако имате желание по някакъв начин да украсите стаята, дизайнерите предлагат да използвате венециански плочки, които ще добавят лукс, но ще ви спасят от помпозност и претенциозност. Цветовата схема е ободряваща. Всички нюанси на кремаво, кафяво, пастелно розово ще бъдат хармонично съчетани в интериора.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове