Добрия външен вид в работните дни

Обложка

Добрия външен вид в работните дни

А ти хареса ли тази статия?!?

Независимо къде работим и от колко време работим там, ние всяка сутрин се чудим какво да облечем. Не ни се иска да сме с дрехите от вчера, за да не правим лошо впечатление. Но в крайна сметка ние нямаме нови дрехи за всеки следващ ден. Ето защо е добре да се научим да ги комбинираме правилно.

Някои хора носят едни и същи тоалети, които повтарят ежеседмично. Може би са им любимите комбинации или просто си мислят, че еди коя си блуза например си подхожда само с еди коя си пола. Не трябва да сте ограничени и да мислите по този начин. Изобщо, изпробвахте ли и друг вариант. Винаги можете да комбинирате точно тези дрехи, които сте мислили, че не са една за друга. Просто експериментирайте. Ще се учудите колко много не сте били прави.

Не само дрехите са важни, но и цветовете. Всеки един цвят носи послание. Повечето хора най- често купуват черни дрехи, защото черното било класическо. Може да имате безброй тоалети и различни модели дрехи, но ако всичките са черни, все едно сте с едни и същи дрехи всеки ден. Майката на моя приятелка все казваше: „Махни го това черно! Като умрем с баща ти, ще има да го носиш…” Помислете и за другите цветове. Можете да сте стилни и елегантни и в неутрални тонове.

Обувките са част от тоалета. Те трябва да са на първо място удобни и практични, но едновременно с това стилни, елегантни и да си подхождат на самото облекло. Избирайте класическите съвременни модели обувки. За работа е добре те да бъдат в един цвят. Избягвайте екстравагантните на много високи токове.

Външния вид като цяло включва и грим, и прическа. Никога не отивайте на работа без да сте оправили косата си и грима си. Но не прекалявайте- бъдете семпли и по- естествени. Така ще правите добро впечатление не само на шефа и колегите ви, но и на клиентите.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове