Как изглежда независимата жена?

Обложка

Как изглежда независимата жена?

А ти хареса ли тази статия?!?

Жените могат да изберат костюми от панталони или поли. И в двата случая, дамският бизнес костюм се състои от сако и пола или сако и панталон, които са с еднакви цвят, материя и текстура. Те могат да се носят заедно или поотделно, комбинирани с различни елементи в разнообразни цветове. Можете да изберете стила на панталон и пола, който ви подхожда най-добре.

Полите обикновено се предлагат с цепка или леко плисе, разположено близо до шева. Тези детайли могат да добавят комфорт към тесните бизнес поли. Дължината на полите трябва да е само няколко сантиметра над коляното, но не повече, за да запазят професионалния си стил. Докато мерите такава пола, не забравяйте да проверите дължината и в седнало положение.

Панталоните могат да бъдат по-удобни от поли. Можете да избирате от разкроени, прави или прилепнали панталони за долната част на костюма. Бизнес дамите не бива да носят прекалено къси панталони, които да излагат на показ  обувките им, тъй като те ще ги карат да изглеждат по-ниски. Правите, прилепнали, но не твърде много панталони, са най-добрите, за професионални костюми за жени с плюс размер. Твърде широките панталони могат да създадат неуместно обемист вид.

Можете да пробвате обикновени ризи в неутрални цветове, като бяло, небесно синьо или  лимонено жълто, в зависимост от цвета на костюма. Обикновените ризи са най-добрият избор. За стилен външен вид, можете да заложите на риза в монохромен цвят с панделка.

Относно сакото, можете да изберете модел с едноредово или дворедово закопчаване с от едно до три копчета. Можете да изберете сако с джобове с капачета, с процеп или с външен джоб. Джобовете с процеп несъмнено изглеждат най-добре. За добавяне на модерен акцент, може да изберете модел с копчета на ръкавите. Можете да разгледате, също така, дизайнерски костюми с шарени шевове на ревера. Смокингите също са чудесен избор, с който да направите изявление в елегантен и изискан стил.

Източник: Онлайн магазин за дрехи – drehi-online.com

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Monte Cervino (Monte Cervino)

    Независимата жена изглежда и се чувства по начина, по който иска без някой друг да й налага мнения. Ако е наистина независима не би се примирила със стандартните модни тенденции, които се налагат от съвременната модна индустрия. Модната гилдия е заклеймила жените с наднормено тегло и всичко се върти около 40-45 кг. девойки като по този начин се налага едно илюзорно възприятие за красота и естетика. Не може всички дами да са с тези пропорции и именно поради тази причина смятаме, че трябва да се отдаде необходимото внимание и на по-закръглените и макси дами. Трябва да се направят повече специализирани онлайн магазини за макси мода и дамски дрехи големи размери, за да има от къде средностатистическите дами да пазаруват. И най-вече трябва да се разбие митът, че за да е красива една дама, тя непременно трябва да е слаба. Красотата е много повече от външния вид, пропорции и мерки.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове