Модни съвети

Обложка

Модни съвети

А ти хареса ли тази статия?!?

Ако искате да промените малко стила си е добре да съобразите някои неща. Всяка визия може да засияе, когато цветовете и контрастите се разнообразят. В офиса можете да бъдете стилна и актуална като направите лека промяна с дрехите. Можете да замените тясната риза с широка и я съчетаете с посла тип молив.

По начало офисния стил е строг и тежък. За да повече настроение може да промените нюансите. Може да замените бледите цветове на ризите с някои по- ярки, но в умерени количества. Това не е забранено. Освен това заложете на по- леките и ефирни материи и забравете за плътните, които само урежняват образа.

Друго добро предложение е ако сложите колан в ярък цвят, чрез който да промените строгия вид на класическата риза. Вратовръзката също е чудесна комбинация с ризата, тъй като стои мнго изящно. Ако идеите не ви допадат, тогава заложете на впечатляващи обувки. Само с едно малко но значително допълнение ще направите така, че визията ви да заблести както пред вашите колеги, така и пред шефа ви, при това без да губите деловия си почрк.

Ако обичате дънки, заложете на минимализна и изберете тъмни или светли в класически стил и цвят.

Сред класическите дрехи в гардероба на всяка делова жена си остава черната класическа рокля. Тази дреха е най- женствената и стилна за всяка една жена. Тя може да направи чудеса с всяка фигура и да извае всеки силует до неузнаваем начин.
Всяка година дизайнерите ни изненадват с нови и красиви модели. Тази година разнообразието от офисно облекло е също изключително голямо. Към вашия делови и стилен образ можете да прибавите всички нюнси на синьото, всички нюанси на жълтото, но и класическото бяло няма как да пропуснете. За тези от вас, които обичат да експериментират и не се влияят от общоприетия стереотип, могат да заложат на наситено розово или други по- ярки нюанси.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове