Стилът на 30 годишната жена

Обложка

Стилът на 30 годишната жена

А ти хареса ли тази статия?!?

В тази статия ще си поговорим за стила на 30 годишните момичета.

Започваме с правилното ходене на обувки с високи токчета

За дамите на тази възрасттова не би трябвало да е проблем, защото вече  знаете къде се крие тайната- в коремните мускули. Като стягате корема, упражнявате походката, което с времето се е превърнало в естествен рефлекс.

Подходящият сутиен

Един сутиен, който не пасва добре, може да да развали фигурата и тоалета. Размерът на сутиена с времето по принцип се променя както и тялото ви се променя, поради това избирайте правилния размер.

Бижутата

Вече не си падате толко по кича, както преди, което е нещо нормално. Харесвате по- изчистени и семпли бижута. Най- добреизхвърлете всичко кичозно и избирайте само бижута, които пасват на стила ви.

Подходящите дрехи

Фигурата вече е оформена – повече няма да растете, най- много да качите или свалите някой килограм, но телосложението няма да се промени драстично. Подбирайте само дрехи, които ви отиват. По- добре е да носите дълга или със средна дължина пола, отколкото минижуп.Изчистени линии и повече извивки е повече за уважение.

Подходящи дънки

Отдавна сте разбрали кои дънки най- много ви отиват като кройка, цвят и дължината.

Правилните цветове

Ако сте зряла жена, трябва да знаете кои цветове ви отиват. Винаги може да експериментирате, но въпреки това е добре да знаете кой цвят не е за вас.

Коя е перфектната рокля

Всяка жена си има любима кройка. Тук вариантите са многобройни – изчистена права рокля, рокля с изрязано деколте, дълга рокля, рокля с гол гръб, с дълъг ръкав, рокля с презрамки и още, и още…

Как да прикривате недостатъците и да подчертавате красотата си

Личният стил  показва това, което искате вие. Ако не харесвате коремчето си, можете да го прикриете с туника например. Ако не харесвате дупето си, можете да го прикриете с пола.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Благодаря за хубавата статия

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове