Какви дрехи да комбинирате с обувки на платформа

Обложка

Какви дрехи да комбинирате с обувки на платформа

А ти хареса ли тази статия?!?

Обувките с платформа са актуални и този сезон. Те са елегантни и същевременно небрежни. Има всякакви модели с различни височини на платформата и в различни стилове. Тези обувки обаче не подхождат на еднакво на всякакви дрехи. Ето какво още трябва да знаете за тези модели.

Предимствата на тези обувки е, че придават видочина, правят дебелите глезени да изглеждат по-фини,  изключително удобни са за носене и са много практични.Освен това те стоят отлично на всякакви дължини и винаги са акцент към облеклото.

Разбира се, като всяко нещо си имат и своите недостатъци. Понякога с платформи можете да изглеждате несъразмерни. Обикновено това се получава при комбинация с много тесни и прилепнали дрехи. Те не стоят добре на елегантни дрехи и правят тънките глезени да изглеждат странни и неоформени.

Моделите на платформа могат да бъдат както в по- изискан и женствен стил, така и по-груби и масивни.

Тяхната основна и отличителна черта всъщност е тяхната тежест.

Ако мислите, че обувките с платформа затормозяват вашето облекло, събуйте ги замалко и забравете за тях. За да бъде една визия перфектна, трябва да има баланс. Винаги има определен елемент от тоалета, към който искаме да привлечем вниманието на околните. И точно в това е идеята- този акцент не е случайно поставен.

Сегаще се опитаме да ви улесним като изброим кои дрехи си подхождат на обувките с платформа и тези, които не се комбинират добре.

Най- добре се комбинират с дълги поли, почти всякакви модели дънки, но най- вече с по- широки и разкроени, както и панталони, с къси панталонки, с по-ежедневни и спортни рокли и най-вече с бохемския стил на обличане.

Не си подхождат с дънки 7/8, прави и тесни панталони, пола тип молив и класически облека.

Но все пак това са само общи примери и винаги има изключения.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове