Защо го няма facebook?

А ти хареса ли тази статия?!?

Вероятно това ще е най-задаваният въпрос днес :)

Сутринта от около 4-5 часа Facebook го няма и не се знае какво се случва и до момента. Предположения има много и е факт, че някой успяват да го отворят, други пък – не. Специално аз не мога да го отворя, а като гледам какво се пише из форумите, процента на хората, които не могат да отворят Facebook са около 80-90%.

Според някой от хората ( а и според мен ) става дума за DDoS атака, вероятно от анонимките, които доста отдавна се канят на социалната мрежа Facebook :)

Причината да смятаме така е, че при няколко поредни рефреша от време на време сайта успява да се отвори донякъде, а на следващият Facebook отново го няма :) , което страшно много ми намирисва на някакъв вид флудване на Facebook.

Лично аз не съм особено голям фен, точно на тази социална мрежа, но вероятно доста хора ще се чудят какво да правят по цял ден, а питанията какво става, буквално заваляха в първите минути – по форуми, скайп и къде ли още не…

Е… Facebook днес може и да го няма, но пък за сметка на това, вероятно ще успеете да оползотворите за нещо по-полезно и креативно.

А вие как мислите? Защо го няма Facebook?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

 1. Днес продуктивността в Европа ще се вдигне в пъти… :) ))

 2. За малко животните от фермите да останат гладни днес… :)

 3. Часовници (Стефан)

  Преди малко казаха по ТВ7 че цяла Европа и част от Азия са нямали ФБ. Не се знае защо е изчезнал, от ФБ не казват нищо. И да изчезне едва ли ще е голяма загуба, освен за акционерите му :) :):)

 4. салони за красота (Салони за красота)

  Въобще не ни трябва! Да го няма този фб :)

 5. Аз пък си мисля, че нещо подобно от една страна вдига акциите на facebook, понеже се вдига много шум по национални медии и подтиква към интерес и си е вид реклама… както обичаше да казва един приятел – „Лоша реклама няма.“

  От няколко месеца вижда да се върти реклама на facebook в google реклами, което ме навежда на мисълта, че явно имат нужда от реклама :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове